K.Λουράντος: "ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ"

Σήμερα (Σ.Σ. χτες) Πρωταπριλιά δεν γιορτάζουν μόνο οι … ψεύτες αλλά και όλοι αυτοί που τους ακολουθούν στενά και τους … πιστεύουν.
Σήμερα ένας λαός στην Ευρώπη, ο οποίος στην ιστορία έχει καταγραφεί με τα μελανότερα γράμματα, καταδυναστεύει όλους τους υπόλοιπους όχι με στρατιωτικό τρόπο αλλά παρεμβαίνοντας στις οικονομίες των χωρών τους, με τρόπο ελεϊνό και τρισάθλιο.

Η Γερμανική κατοχή πλέον εξαπλώνεται βοηθούμενοι από «δικούς» της εντολοδόχους σε κάθε χώρα. Είναι όλοι αυτοί που άλλα έταζαν και άλλα έπραξαν, είναι αυτοί που άλλα υποσχέθηκαν προεκλογικά και άλλα πραγματοποίησαν μετά , είναι αυτοί που που οι «καρέκλες» τους είναι υπεράνω του κοινωνικού συμφέροντος και πρέπει να κρατηθούν πάσει θυσία. Είναι αυτοί που καταρράκωσαν κάθε θεσμό και που η δικαιοσύνη του ισχυρού υπερκαλύπτει τα πάντα.
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους αυτούς :
· πού πίστεψαν τις προεκλογικές δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού για συμψηφισμό των χρεων του ΕΟΠΥΥ με τις υποχρεώσεις των φαρμακοποιών προς το κράτος. Ο πρωθυπουργός το έπραξε μεν αλλά για την .. φαρμακοβιομηχανία δε !
· που δήλωναν ότι το μόνο που τους ενδιέφερε (εκπρόσωποι του κλάδου παρακαλώ) είναι να βγεί πρωθυπρουργός ο Σαμαράς, ευελπιστώντας σε κάποια … μελλοντική ανταπόδωση
· που διέδιδαν ότι «αν συνεχίσουμε την κινητοποίηση του Ιουνίου ενώ ο ΕΟΠΥΥ είχε πληρώσει μέρος των χρεών του … Μαρτίου θα είμασταν …. αντισυμβατικοί» …. και που σταμάτησαν την κινητοποίηση με τις συνοπτικές διαδικασίες που όλοι γνωρίζουμε. Η κατ’ εξακολούθηση αντισυμβατική συμπεριφορά σήμερα του ΕΟΠΥΥ ουδόλως τους απασχολεί…
· που όντες εκπρόσωποι του κλάδου, λειτουργούν σαν … γραφεία τύπου του ΕΟΠΥΥ!
· που εξέδωσαν πρωτοχρονιάτικο μήνυμα , σύμφωνα με το οποίο (μεταξύ άλλων ευτράπελων), ο ΕΟΠΠΥ θα εξοφλούσε όλες τις οφειλές του για το 2012 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 , διότι αυτό απαιτούσε η .. τρόϊκα ! Για το ότι σήμερα το πρωταχρονιάτικο αυτό μήνυμα εξελήχθει σε … πρωταπριλιάτικο αποδεικνύει ακριβώς το μέγεθος της … δέσμευσής τους με την κυβερνητική πλευρά…
· που ανέχτηκαν τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς του ΕΟΠΥΥ και δέχτηκαν ανερυθρίαστα τις κετ’εξαίρεσην πληρωμές τους , ως αντάλλαγμα για τις δικές τους υπηρεσίες στην … απεργοσπασία !
· που ο φαρισαϊσμός έχει κυριεύσει κάθε εκατοστό της σκέψης τους και προσπαθούν να διαστρευλώσουν προς όφελός τους τις ατέλειωτες γκάφες και … κωλοτούμπες τους
· που καθιέρωσαν τις πληρωμές μας σε … πολλές άτοκες δόσεις και που με αυτόν τον τρόπο διέλυσαν κάθε οργανωμένη αντίσταση.
Η τρομοκρατία που έχει επιβληθεί στους έλληνες πολίτες από τις μεθοδευμένες ενέργειες της Γερμανικής πλευράς ,υποστηριζόμενες από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ καθώς και από τους Κυβερνητικούς εταίρους έχει καταρρακώσει κάθε ίχνος αισιοδοξίας και αντίστασης…
Επέτυχαν αυτό που ήθε
λαν και στον κλάδο μας. Τον δυνατότερο και πιό αποφασιστικό κλάδο τον άφησαν χωρίς … στρατό. Αφού άλλωσαν τους περισσότερους «στρατηγούς», και αφού αύξησαν την διαστρωμάτωση του κλάδου με τις αποφάσεις τους , έστρεψαν τον φαρμακευτικό κόσμο που αποτελεί τον «στρατό» του κλάδου στο … «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» ή στο ότι «υπάρχουν και … χειρότερα»!
Όσο και αν φαίνεται δύσκολο δεν πρέπει να υποκύψουμε στην μοίρα που μας επιφυλάσσουν αυτοί που μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο… Η σημερινή κοινωνία με τους γνωστούς δοσίλογους δεν έχει τα κότσια να αντιδράσει διότι δεν υπάρχει όπως λένε … εναλλακτική λύση !!! Κι όμως οι λύσεις δεν υπάρχουν πάντα, αλλά πολλές φορές γεννιώνται και τις περισσότερες φορές από την ανάγκη για διάσωση!!!
Ας σταματήσουμε επί τέλους να προωθούμε γερμανικά προϊόντα από τα φαρμακεία μας, και προϊόντα χωρών οι οποίες διάκεινται φιλικά προς την Γερμανία. Ας προτιμήσουμε Ελληνικά προϊόντα και ας προτείνουμε λύσεις με προϊόντα που το κόστος τους ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ τις … κατοχικές τσέπες. Και γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολύ καλά Ελληνικά προϊόντα.
Ας μην ξεχνάμαι ότι οποιαδήποτε απόφαση για τις τύχες μας σαν λαός δεν λαμβάνεται πλέον από Ελληνική Κυβέρνηση αλλά από τα γνωστα ξένα κέντρα. Οι τακτές επισκέψεις της τρόϊκας καθορίζουν πλέον πληρωμές και επιβίωση …. Ουδείς άλλος !!!
Χρόνια τους πολλά λοιπόν για να έχουν την … ευκαιρία να λογοδοτήσουν!!!
Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου