650.000 ευρώ σε 14 νοσοκομεία για ανασφάλιστους

ΟnMed.gr
Δεκατρία νοσοκομεία της Αττικής και ένα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης δέχονται μέχρι στιγμής οικονομικά αδύνατους και ανασφάλιστους πολίτες προκειμένου να τους περιθάλψουν δωρεάν.Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, το υπουργείο Υγείας ενέκρινε επιχορήγηση ύψους 647.430.00 ευρώ για το 2013 προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των συγκεκριμένων νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Ηδη για το παραπάνω ποσό, έχουν εγκριθεί και τα αντίστοιχα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο όνομά τους.

Αναλυτικά, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής έχει λαμβάνειν 422.430,00 ευρώ, η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου θα λάβει 150.000 ευρώ και η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας που ουσιαστικά περιλαμβάνει ένα νοσοκομείο -το Παπανικολάου (για το Ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης) θα λάβει το ποσό των 75.000 ευρώ.
Αναλυτικά τα νοσοκομεία που θα λάβουν την επιχορήγηση για τους οικονομικά αδύναμους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας είναι:
Από την 1η ΥΠΕ:

Παίδων Π. & Α. Κυριακού, Σωτηρία, Λαικό, ΚΑΤ, Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμιγκ, Κοργιαλένειο- Μπενάκειο ΕΕΣ, Ανδρέας Συγγρός, Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων, Ογκολογικό Αγιοι Ανάργυροι, Παμμακάριστος, Σπηλιοπούλειο Η Αγία Ελένη.

Από την 2η ΥΠΕ:

Ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής και Ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαείτιο
Τέλος για την 3η ΥΠΕ όπως είπαμε παραπάνω, είναι το Παπανικολάου

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου