“ΤΣΥΡΙΖΟΥΝ” ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ακατάπαυστα “τσυρίζουν”, σαν κακομαθημένα παιδιά, οι συριζαίοι του ygeianet.gr επί παντός και κατά πάντων ! Ως σύγχρονοι διαδυκτιακοί εισαγγελείς εκτοξεύουν μύδρους έναντι όλων, μέσα από την φανατικά κομματική και μηδενιστική λογική που τους διακατέχει.

Γράφει Ο ΑΝΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ

spoiled

Χωρίς καμία απολύτως βιώσιμη πρόταση, το μόνο που “προσφέρουν” είναι η προσπάθεια απαξίωση κάθε διαφορετικής άποψης, δέσμιοι παλαιοκομματικών συμπεριφορών, δίνουν καθημερινό αγώνα για να μην αλλάξει τίποτα στην πατρίδα μας. Φανατικοί υπέρμαχοι του κρατισμού, που οδήγησε την χώρα εδώ που είναι, καλλιεργούν καθημερινά τον λαϊκισμό και τον φανατισμό, εκμεταλλευόμενοι την δικαιολογημένη, σε αρκετές περιπτώσεις, αγανάκτηση των πολιτών. Ψαρεύουν έτσι σε θολά νερά, ψηφοθηρώντας, με την λογική του “μαυρογυαλούρου».

Ειδικά στον χώρο τον ιατρών, ονειρεύονται να καταργήσουν το σύνολο των ιδιωτικών δομών υγείας και να καταστήσουν τους γιατρούς φθηνά αμειβόμενους υπαλλήλους του χρεοκοπημένου κρατικού μοντέλου. Απελπισμένα προσπαθούν να μεταθέσουν τις δικές τους προσωπικές ευθύνες σε άλλους, λες και δεν είναι συνυπεύθυνοι τόσο για την απαξίωση όσο και την ανεπάρκεια διεκδίκησης του ΠΙΣ, είναι γνωστό ότι κατέχουν την θέση του Αντιπροέδρου, δια του πιθανά μελλοντικού υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπασκόζου, με αντάλλαγμα την ψήφο τους στον δεξιό Πρόεδρο του ΠΙΣ κ. Μ. Βλασταράκο.

Άνοιξε, βλέπετε η όρεξη στους “δημοκράτες” και ονειρεύονται ανώτερα αξιώματα ! Τι να τα κάνουν όμως αφού εκεί που τα έχουν, όπως στην ΟΕΝΓΕ που έχουν την Προεδρία, το μόνο που καταφέρνουν είναι να φωνασκούν χωρίς αποτέλεσμα, έχοντας οδηγήσει τον κλάδο σε τραγικά αδιέξοδα. Ποτέ δεν πάσχισαν για μία σοβαρή αντίδραση – κινητοποίηση που να ξεπερνά την σκληρή κομματική γραμμή – λογική και να ενώνει το σύνολο των ιατρών.

Αυτή είναι η πικρή, γι’ αυτούς, αλήθεια και καλά θα κάνουν να αλλάξουν γρήγορα μυαλά καθώς η ώρα της κρίσης των ιατρών πλησιάζει.

 

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου