ΤΣΑΥ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ !

Το ΤΣΑΥ, με πρόσχημα τη μηχανοργάνωση και τον περιβόητο εκσυγχρονισμό, έχασε τα δικαιολογητικά άγνωστου αριθμού γιατρών.
Το ελάχιστο που όφειλε να πράξει η Διοίκηση του ΕΤΑΑ, στο οποίο υπάγεται πλέον το ΤΣΑΥ, ήταν να ζητήσει συγνώμη από τους γιατρούς.
Κι όμως!
Με απερίγραπτο θράσος τιμωρεί τους γιατρούς, εμφανίζοντάς τους ως ανασφάλιστους, ώστε να μην έχουν υπηρεσίες υγείας, ούτε να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν, προκειμένου να αναγκαστούν να προσκομίσουν εκ νέου τα δικαιολογητικά που έχασε το ΤΣΑΥ.
Άραγε πόσο πιο προκλητικοί μπορούν να γίνουν άνθρωποι που διορίστηκαν για να διαφυλάσσουν την περιουσία χιλιάδων υγειονομικών και αυτοί τη διασπαθίζουν κατά τις εντολές της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα υποβάλλουν τους ασφαλισμένους σε ταπεινωτικές διαδικασίες;
Ygeianet

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    Γιατί, μήπως άκουσε κανείς κάποια -έστω- συγγνώμη για κάποιες εκατοντάδες εκατομυρία Ευρώ των αποθεματικών του ΤΣΑΥ που… «εξαέρωσαν» οι χρυσοπληρωμένοι «ειδικοί» και «υπεύθυνοι» θεματοφύλακες και οι κυβερνητικοί παπατζήδες;

    Τα αποθεματικά του ΤΣΑΥ, έχουν δημιουργηθεί με εισφορές όχι μόνον σε χρήμα, αλλά σε ιδρώτα και αίμα των ιατρών και είναι γωστοί ποιοί είναι αυτοί που έβαλαν χιλιάδες ασφαλισμένους του ΤΣΑΥ να παλεύουν να ξεπεράσουν το όριο της φτώχειας.

    Και να υπενθυμίσω στους διάφορους ανευθυνο-«υπεύθυνους» ότι με συγγνώμες και ανάληψη πολιτικής «ευθύνης» δεν τρώμε, δεν ντυνόμαστε, δεν αγοράζουμε πετρέλαιο θέρμανσης, δεν νοικιάζουμε σπίτι, δεν συντηρούμε τους γέροντες γονείς μας με τις πετσοκομένες συντάξεις-φιλοδώρημα, δεν σπουδάζουμε παιδιά και πολλά άλλα.

Υποβολή σχολίου