Τροπολογία για συμβάσεις έργου γιατρών και οδοντιάτρων του ΕΟΠΥΥ

ÅÉÊÏÓÉÔÅÔÑÁÙÑÇ ÁÐÅÑÃÉÁ ÔÙÍ ÃÉÁÔÑÙÍ ÔÏÕ ÉÊÁ ÊÁÉ ÔÁ ÉÁÔÑÅÉÁ ÔÏÕ ÉÄÑÕÌÁÔÏÓ ËÅÉÔÏÕÑÃÇÓÁÍ ÌÅ ÐÑÏÓÙÐÉÊÏ ÁÓÖÁËÅÉÁÓ.(ÉÊÁ Ë.ÁËÅÎÁÍÄÑÁÓ)Τροπολογία για συμβάσεις έργου γιατρών και οδοντιάτρων του ΕΟΠΥΥ

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία, με την οποία παρατείνονται έως το τέλος του 2013, οι συμβάσεις μίσθωσης έργου γιατρών και οδοντιάτρων του ΕΟΠΥΥ που έληξαν εντός του έτους. Μαζί με αυτές, παρατείνονται επίσης και οι λήξασες συμβάσεις μίσθωσης έργου των γιατρών των ασφαλιστικών φορέων που εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ.

Με την ίδια τροπολογία, επιτρέπεται η επαναλειτουργία ιδιωτικών κλινικών, των οποίων οι ιδιοκτήτες για λόγους ανωτέρας βίας (ή άλλους ιδιαίτερους λόγους) δεν έχουν επαναλειτουργήσει εντός των προθεσμιών που προβλέπει ο ισχύων νόμος ή απλώς δεν υπέβαλαν την απαιτούμενη αίτηση επαναλειτουργίας ή αναθεώρησης της άδειας στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

4 Σχόλια

  1. Ποιός δουλεύει ποιόν !!! Παρατείνονται μέχρι τέλους του 2013, δηλάδή για δύο ολόκληρους μήνες !!!

  2. Πάντως είναι σατανικό ! Οι συνάδελφοι θα καλύψουν το κενό χρονικό διάστημα της κινητικότητας, θα τους ξεσκίσουν δηλαδή στην κυριολεξία και μετά απο 1/1/2014 θα τους χτυπήσουν φιλικά στον ώμο και θα τους ξαναστείλουν σπίτια τους !!!

  3. άρα έρχεται η κινητικότητα των ιατρών που εργάζονται στις μονάδες υγείας και για να μην μείνει ο κόσμος ακάλυπτος παίρνουν αυτό το μέτρο και σπάνε και την αντίδραση των ιατρών για μια ακόμη φορά.

  4. ποια ηταν η αντιδραση των ιατρων του πρωην ΙΚΑ δηλαδη?

Υποβολή σχολίου