Το είπαν και το έκαναν! Ψήφισαν αυτόν που κατηγορούσαν προεκλογικά στον ΙΣΑ!

ΦΑΡΙΣΑΊΟΙ

Τελικά το είπαν και το έκαναν …. είπαν την αλήθεια και ψήφισαν αυτόν που κατηγορούσαν για Πρόεδρο στον ΙΣΑ ! Μπράβο στην Παράταξη «θα πούμε την Αλήθεια» και στον νέο Αντιπρόεδρο κ. Μπιλιράκη, είναι πραγματικά συνεπείς με τις προεκλογικές τους εξαγγελίες ! Να τους ξαναψηφίσετε και μετά απο 3 έτη ! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

2 Σχόλια

 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΝΤΖΑΣ

  AΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
  Ο φιλόδοξος κ. Ελευθερίου ήθελε να γίνει «Πατούλης στη θέση του Πατούλη» και μια και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 12% προσπάθησε να συμμαχήσει ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο για να φύγει ο Πατούλης.
  Τώρα επιτίθεται στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» όπου σταθεί και όπου βρεθεί γιατί αποφασίσαμε να στηρίξουμε δια-παραταξιακό προεδρείο στον ΙΣΑ χωρίς να αποκλείσουμε την πρώτη δύναμη που ανέδειξε το εκλογικό σώμα. Αντίθετα με τη στάση μας θέσαμε τέρμα στη μονοκομματική διοίκηση και ανοίξαμε την εποχή των συνεργασιών και του ελέγχου που τόσο έχει ανάγκη το ιατρικό σώμα.
  Εμείς κάνουμε πολιτική αρχών και θέσεων. Αρχών γιατί το ΔΗΚΙ βγήκε μακράν η πρώτη παράταξη με 35% και ο κ. Πατούλης έλαβε προσωπικά 2000 περίπου ψήφους (περισσότερους από τις προηγούμενες εκλογές). Και θέσεων γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν σημαία την αποκλειστική απασχόληση και μια άκρως κρατικίστικη αντίληψη για την οργάνωση του συστήματος υγείας με την οποία έχουμε διαφορά ουσίας τόσο εμείς όσο και ο κ. Ελευθερίου.
  Ας συγκρατήσει λοιπόν τα προσωπικά του πάθη ο κ. Ελευθερίου γιατί συμφωνούμε σε πολλά και αναγκαστικά θα βρεθούμε μαζί στο μέλλον.
  Τάκης Τρόντζας, Συντονιστική Γραμματεία «ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»

 2. Αφήστε τον Ελευθερίου και την φθηνή αντιπαράθεση στο προσωπικό επίπεδο και δώστε μία πειστική απάντηση στους γιατρούς που σας ψηφίσαν γιατί ενώ προεκλογικά καταγγέλλετε τον δημαρχοπρόεδρο, μετεκλογικά τον ψηφίσατε και τον ξανακάνατε Πρόεδρο! Ήταν μόνο η γλύκα της καρέκλα ή ενδεχομένως πήρατε και άλλα αντισταθμιστικά οφέλη? Πώς νομιμοποιείστε πολιτικά με το 3% του εκλογικού σώματος να κατέχετε την θέση του αντιπροέδρου? Καιρός να μάθουν λοιπόν οι γιατροί την αλήθεια. Τέλος θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε την πολιτική κριτική από τις προσωπικές επιθέσεις και να απαντάτε επί των καταγγελλομένων αντί να ρίχνετε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ευτυχώς οι γιατροί έχουν και γνώση και μνήμη. Από εδώ και στο εξής ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Η ΝΙΚΙ-ΙΣΑ είναι πρόθυμη να συνθέσει αλλά ΔΕΝ θα συναινέσει σε παιχνιδάκια πίσω από την πλάτη των γιατρών.
  Γ. Ελευθερίου
  Επικεφαλής ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

Υποβολή σχολίου