Τοποθέτηση Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, για το θάνατο της 56χρονης στα Χανιά.

grigorakosΟ Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό της 56χρονης τετραπληγικής ασθενούς στα Χανιά. Ο κύριος Γρηγοράκος έχοντας γνώση της νόσου, αφού είναι εντός του ιατρικού πεδίου που δραστηριοποιείται, σε πρωινή εκπομπή ανέφερε σχετικά με το θέμα τα εξής:

«Αυτό που έκανε η ΔΕΗ, να διακόψει το ρεύμα σε αυτή τη γυναίκα είναι λάθος, είναι ένα τραγικό λάθος. Η γυναίκα έπασχε από πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση, τη λεγόμενη «νόσο του Σαρκό». Οι ασθενείς αυτής της νόσου χρειάζονται μηχανική υποστήριξη στο σπίτι. Τα μηχανήματα υποστήριξης αυτών των ασθενών έχουν χρόνο ζωής και μετά από διακοπή του ρεύματος. Η ΔΕΗ οφείλει να διασφαλίζει την συνεχή παροχή ρεύματος για αυτές τις κατηγορίες συμπολιτών μας.

Μια διευκρίνιση, μηχανική υποστήριξη στο σπίτι σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο, έχει τραχειοτομία κι είναι ανάπηρος σε ποσοστό 100%».

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ.

    ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ (π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΟΠΥΥ κλπ) ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;; ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!!!

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

Υποβολή σχολίου