Τον έπιασαν να «τα παίρνει» και διόρισαν και τη γυναίκα του! (δείτε VIDEO) – patrasTimes.gr

Ενώ γιατρός διώκεται για φακελάκι, η σύζυγος του τοποθετήθηκε διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο που ο άντρας της πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλο του 2012 όταν ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου ζήτησε «φακελάκι» 150 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει 52χρονο ασθενή και τρόφιμο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Η κοινωνική λειτουργός του Θεραπευτηρίου σε συνεννόηση με την αστυνομία πλήρωσε τον επίορκο γιατρό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα…

Σύμφωνα με την εφημερίδα το «Έθνος» η κοινωνική λειτουργός που έστησε την «παγίδα» κατήγγειλε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πως ο γιατρός όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, καθώς το πειθαρχικό δεν έχει ακόμη συνεδριάσει και εκείνος στο μεταξύ επέστρεψε στη θέση του, αλλά πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο!

Αν και οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε την άμεση ανάκληση του διορισμού.

Την ίδια ώρα, έρευνα κάνει και ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που εξετάζει και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος του γιατρού.

μέσω Τον έπιασαν να «τα παίρνει» και διόρισαν και τη γυναίκα του! (δείτε VIDEO) – patrasTimes.gr.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου