Τι συμβαίνει με τις εφημερίες των γιατρών του ΕΣΥ;

Εμπλοκή με τα εντάλματα πληρωμής των εφημεριών Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου, καταγγέλλουν οι ειδικευόμενοι του νοσοκομείου ‘Ευαγγελισμός’.
Σε επιστολή που έστειλαν τη Δευτέρα στο υπουργείο Υγείας και τους ιατρικούς συλλόγους, επισημαίνουν ότι ενημερώθηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την μη αποστολή 35 συνολικά ενταλμάτων από το υπουργείο:
‘Οι ιατροί του ΕΣΥ έχουν ξεπεράσει προ πολλού το όριο της οικονομικής και ηθικής εξαθλίωσης λόγω καθυστέρησης της καταβολής των δεδουλευμένων εφημεριών και συνεχιζόμενων περικοπών στις απολαβές τους’, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αυτοί οι χιλιάδες εργαζόμενοι της Αττικής – σημειώνουν – υπόκεινται τώρα σε νέα άτοκη αναβολή της αποπληρωμής τους, διότι όπως πληροφορήθηκαν ένας υπάλληλος αμέλησε την αποστολή των 35 ενταλμάτων αυτών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η εικόνα αυτή σίγουρα δεν τιμά το έργο των υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας και γεννά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα του τρόπου ελέγχου και διαχείρισης των πληροφοριών για τις εφημερίες των ιατρών.

Παρέμβαση

Αφήνουν, δε, αιχμές για ‘άτυπη’ παρέμβαση στη διαδικασία της αναπ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου