Σχετικά με την ιστοσελίδα του ΙΣΑ

Δε ξέρω αν κάποιος με χαρακτηρίσει παράξενο.. αλλά εξακολουθώ να ενοχλούμαι πολύ βλέποντας την ιστοσελίδα του ιατρικού συλλόγου Αθηνών.

Μιά σελίδα της οποίας την αναβάθμιση έχει εξαγγείλει ο σύλλογος εδώ και πολλούς μήνες, στο όνομα της οποίας βρήκε την “ευκαιρία” να διακόψει τη λειτουργία ενός πολύ ζωντανού και με μεγάλη επισκεψιμότητα blog, που είχε αρχίσει να γίνεται “ενοχλητικό”..

Η μόνη αλλαγή στην ιστοσελίδα είναι οι δεκάδες φωτογραφίες (σχεδόν 40 μέτρησα στην πρώτη σελίδα) που απεικονίζουν τον πρόεδρο κ. Πατούλη σε κάθε είδους δημόσια δραστηρίοτητα!! Μια σελίδα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι φωτογραφικό άλμπουμ κάποιου αστέρα του ποδοσφαίρου, του τραγουδιού, θα μπορούσε να είναι μια σελίδα προσωπικής προβολής ενός πολιτικού, σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα ενος μεγάλου επιστημονικού συλλόγου.

Μιά σύντομη περιήγηση σε οποιοδήποτε ιστοσελίδα άλλου επιστημονικού συλλόγου είναι αρκετή για συγκρίσεις που μόνο λύπη μπορούν να προκαλέσουν. Θα μπορούσαν να προκαλέσουν και γελιο, αν η εποχη δεν ήταν τέτοια που να μην το επιτρέπει.

Νομίζω ότι η ιστοσελίδα του ιατρικού συλλόγου Αθηνών θα έπρεπε να εξυπηρετεί τα μέλη του συλλόγου, και όχι την προβολή ενός ανθρώπου, την προσωπική του προβολή, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Και είναι τόσο εξόφθαλμα προφανές.. που προκαλεί.

Για όσους αρέσουν οι φωτογραφίες, μπορούν να κάνουν μιά επίσκεψη..  http://www.isathens.gr/

Χρίστος Μπούρος

Οφθαλμίατρος

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου