Συνελήφθη η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου

Συνελήφθη η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου

D9B59195731DE49B0F9F120D5AEF3285

Κατηγορείται για φορολογικές παραβάσεις σε οίκο ευγηρίας που διατηρεί στο Ψυχικό, μαζί με το σύζυγό της – Ο βουλευτής της ΝΔ δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας – Στο Αυτόφωρο και ο αδερφός του

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.

Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Κατά πληροφορίες, εκτός από τη σύζυγο του κ. Γιακουμάτου, έχει συλληφθεί και βρίσκεται επίσης στο Αυτόφωρο και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ.

«Πρόκειται για μια μικρή φορολογική παράβαση για την οποία δεν κληθήκαμε ποτέ, ούτε ενημερωθήκαμε για να δώσουμε εξηγήσεις. Αυτό είναι το έγκλημα» δήλωσε ο Μάκης Γιακουμάτος στα παραπολιτικά.

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην υπουργός λέει στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον καακλύζουν με τηλεφωνήματα, ότι θα δώσει λεπτομέρειες της υπόθεσης, μόλις η σύζυγός του φύγει από το Αυτόφωρο.

 

http://www.protothema.gr/

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου