Συνεδριάζουν την Τετάρτη το Δ.Σ. και το Σάββατο η γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Συνεδριάζουν την Τετάρτη το Δ.Σ. και το Σάββατο η γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Η γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) συνεδριάζει τελικά το Σάββατο 8 Ιουνίου, ενώ την Τετάρτη 5 Ιουνίου συνεδριάζει το Δ.Σ. του Συλλόγου, αλλά χωρίς τη συμμετοχή των Γιάννη Παπαδόπουλου, Τάκη Αγαθόπουλου και Γιώργου Αναστασάκη, οι οποίοι ζητούν την άμεση παραίτηση του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ Θόδωρου Αμπατζόγλου από τη θέση του προέδρου και του μέλους του Δ.Σ. του ΠΦΣ.

Στη συνεδρίασή του της Τετάρτης, το Δ.Σ. του ΠΦΣ θα καθορίσει την ημερησία διάταξη της συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης του Σαββάτου και οι τρεις έχουν διαμηνύσει ότι δεν προτίθενται να προσέλθουν στη συνεδρίαση του Σαββάτου εάν η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει μόνον θέματα πληρωμών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προς τον κλάδο και όχι την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του ΠΦΣ και άλλα θέματα τα οποία αφορούν την ίδια την συνδικαλιστική υπόσταση του κλάδου.

Την ίδια με τους τρεις στάση τηρούν επίσης ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαϊας (ΦΣΑΧ) Ανδρέας Σοφιανόπουλος, καθώς και άλλα 28 κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη των φαρμακοποιών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) Κώστας Λουράντος, ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Περιορισμένης Εύθύνης (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ) Ανδρέας Γαλανόπουλος και ο γενικός γραμματέας του ΦΣΑ Ηλίας Γιαννόγλου.  

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου