Πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων καταγγέλλουν τον κ. Πατούλη ότι χρησιμοποίησε πλαστά και αθέμιτα την υπογραφή τους

07_11_10_Patoulis_Epinikia (107)Είναι γνωστό πως η «επικοινωνιακή βουλιμία» του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κ. Γ. Πατούλη τον οδηγεί σε απίθανες μεθοδεύσεις, οι οποίες τον φέρνουν σε αντίθεση όχι μόνο με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τον οποίο συχνά-πυκνά υποκαθιστά, αλλά και με άλλους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, τους οποίους θεωρεί υποχείριά του.

Τελευταίο κρούσμα η υπόθεση με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του υπουργείου Υγείας απέναντι στους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς της χώρας, τις οποίες διεκδικεί ο ΠΙΣ, πλην όμως ο κ. Πατούλης εκδίδει σχεδόν καθημερινά «μαχητικές» ανακοινώσεις και εμφανίζεται στα τηλεοπτικά μέσα προκειμένου να δείξει στους συναδέλφους πως ότι γίνει θα προκύψει κατόπιν ενεργειών του.

Το νόστιμο είναι πως ενώ ο κ. Πατούλης επιδίδεται σε τέτοιους λεονταρισμούς ταυτόχρονα στηρίζει λυσσαλέα την κυβέρνηση, κάνοντας πως αγνοεί πως η στάση πληρωμών αποτελεί κυβερνητική πολιτική!  

Χτες όμως ο κ. Πατούλης υπερέβη τα εσκαμμένα. Μάλιστα πήρε τέτοια φόρα, ώστε βρέθηκε από την άλλη πλευρά του σκάμματος.

ÓÐÇËÉÙÔÏÐÏÕËÏÓ Á ÐÁÔÏÕËÇÓ Ã ÅÃÊÁÉÍÉÁΣυγκεκριμένα, ενώ γνώριζε ότι επίκειται εντός της ημέρας ρύθμιση του ζητήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών συνέταξε εσπευσμένα και έστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας από κοινού με πέντε Προέδρους Ιατρικών Συλλόγων (κλικ εδώ) στην οποία, αφού διεκτραγωδεί την κατάσταση των γιατρών, ζητά συνάντηση μαζί του «ώστε να σας θέσουμε εκ νέου το σοβαρότατο αυτό ζήτημα το οποίο πλήττει τον ιατρικό κόσμο».

Μάλιστα τύπωσε την επιστολή σε επιστολόχαρτο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και την πρωτοκόλλησε, ώστε να είναι εμφανές πως εκείνος είναι ο πρώτος τη τάξει Πρόεδρος!

Μόλις όμως δημοσιοποίησε την επιστολή προκλήθηκε θύελλα. Δύο Πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων που είναι και μέλη του ΔΣ του ΠΙΣ αρνήθηκαν ότι προσυπέγραψαν ποτέ τέτοια επιστολή και δήλωσαν ενυπογράφως στο ΔΣ -που εκείνη τη στιγμή συνεδρίαζε -πως πλαστογραφήθηκε από τον κ. Πατούλη η υπογραφή τους!

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλο και την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Ανεμουδουρά, ενώ σήμερα αρνήθηκε τη συμμετοχή της και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Ταυτόχρονα όλα τα μέλη του ΔΣ του ΠΙΣ εξέφρασαν την απέχθειά τους σε τέτοιες μεθοδεύσεις εκ μέρους του κ. Πατούλη.


Μετά την τροπή που έλαβε η υπόθεση είναι βέβαιο πως θα υπάρξει συνέχεια, αν και ο κ. Πατούλης μόλις πληροφορήθηκε τα τεκταινόμενα προσπάθησε κατά την προσφιλή τακτική του να αναδιπλωθεί με νέα ανακοίνωση (κλικ εδώ) την οποία έβγαλε νυχτιάτικα!

 

ΒΓΔ

Πηγή: ygeianet

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου