Περί ΕΟΠΥΥ: Πως δομούνται πυραμίδες

φαινακη της περίθαλψηςΤο 2013 κυκλοφόρησα το βιβλίο μου με τίτλο «Η φενάκη της περίθαλψης», όπου αναλύοντας βήμα βήμα νόμους και υπουργικές αποφάσεις των τελευταίων ετών, αποδεικνύω ότι έχει δομηθεί ένα αντιφυσικό και ανήθικο νομοθετικό πλαίσιο για την περίθαλψη, τέτοιο ώστε σταδιακά να οδηγηθούμε στην οικοδόμηση μιας περίθαλψης οικονομικής πυραμίδας. Σήμερα ο ΕΟΠΥΥ έχει υλοποιήσει πολλά στοιχεία από αυτά που προβλέπω μέσα στο εν λόγω βιβλίο μου, ώστε ήδη να μιλούμε για σχεδόν ολοκλήρωση της πυραμίδας.
Η καθιέρωση ανυπόστατων και αντεπιστημονικών πρωτοκόλλων για φαρμακοθεραπείες και για διαγνωστικές πράξεις, δίνει νομιμοφάνεια σε κακώς ασκούντες ιατρική, προσφέρει ασυλία σε αυτούς που συνειδητά κάνουν καταδολίευση του συστήματος και ταυτόχρονα εμπλουτίζει με νοημοσύνη ανυπόστατης ή ψευδούς ιατρικής κρίσης μια τεράστια βάση πληροφοριών, αυτό που λέγεται data base στη γλώσσα των υπολογιστών. Η πρωτοφανής για τα διεθνή δεδομένα και υπερβολική καθιέρωση κωδικοποιημένων νόσων και εξετάσεων, θα προσδώσει αυτόματες ιατρικές διεργασίες στο ηλεκτρονικό σύστημα, ώστε να γίνεται η διεκπεραίωση των ασθενών χωρίς να απαιτούνται γιατροί που να σκέφτονται αλλά απλά να κλικάρουν επαναλαμβανόμενα κομβία, που σχεδόν πάντα οι πληροφορίες τους θα είναι ψευδείς ή εικονικές ή ανυπόστατες ή μηρυκάζουσες παρωχημένα επιστημονικά δεδομένα, όπως σε ικανό ποσοστό συμβαίνει ήδη σήμερα.
Ήδη σήμερα οι περισσότερες εξετάσεις δεν γίνονται όταν πρέπει αλλά γίνονται όταν δεν πρέπει και μάλιστα αυτό υφίσταται σε μεγάλο ποσοστό. Είναι δε κοινός τόπος ότι τα χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα μέσα στα ηλεκτρονικά δίκτυα, είναι επιστημονικώς αβάσιμα ή παρωχημένα σε πολύ μεγάλο ποσοστό και σχεδόν όλοι οι γιατροί σταδιακά εθίζονται στο να κάνουν ψευδείς εισαγωγές στοιχείων ή δεδομένων παραμέτρων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς τους ή προκειμένου να συντομεύουν τους ασκόπως αναλισκόμενους χρόνους. Καλλιεργούνται συστηματικά εντέχνως κατιόντα ένστικτα. Οι χαμερπείς βλέψεις κάθε μέρα που περνάει αντικαθιστούν τις υψηλές επιδιώξεις και ο επιστημονικός πυρήνας της ασκούμενης ιατρικής βιάζεται ασυστόλως από κρατικές κανονιστικές μεθοδεύσεις απάνθρωπες και βάρβαρες.
Έτσι, η παράκαμψη της ιατρικής δεοντολογίας, η ακύρωση της επιστημονικής βάσης της ιατρικής και η διενέργεια εικονικών διαγνωστικών και θεραπευτικών πράξεων υφίσταται ήδη και η προϊούσα μαζικοποίηση αυτών των φαινομένων ευρίσκεται προ των πυλών. Αν και νομίζω ότι ήδη υφίσταται σε αξιόλογο και σημαντικό βαθμό, δηλαδή βρίσκεται εντός των πυλών, από την στιγμή της εισαγωγής των περιβόητων πρωτοκόλλων. Πιστεύω δε και το βιώνω, ότι μέρα με την μέρα ο κύκλος της εικονικότητας αυξάνεται. Η πυραμιδική δομή ήδη υφίσταται σε ικανό και σε μαζικό επίπεδο.
Όπως έχω προβλέψει, τα επόμενα στάδια θα είναι η ελεγκτική συναίνεση από τις επιλεχθείσες ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες και η άσκοπη επαναληψιμότητα διαγνωστικών πράξεων υψηλού κόστους σε υπογείως συνεργαζόμενες επιχειρηματικές αλυσίδες διαγνωστικών κέντρων. Τελικά, τα χρήματα της ασφάλισης και οι δαπάνες της περίθαλψης θα καθοδηγούνται με ηλεκτρονικό τρόπο σε συγκεκριμένα ασύμμετρα και υπόγεια συμφέροντα, χωρίς να αντιπροσωπεύουν πραγματοποιημένες ιατρικές πράξεις ή εξετάσεις. Σήμερα σε κάποιον βαθμό αυτό ήδη συμβαίνει αλλά ο προφανής στόχος τους είναι να γίνονται όλα αυτόματα και εικονικά, χωρίς να εμπλέκονται κατ’ ανάγκη οι ασφαλισμένοι στις περιθαλπτικές διαδικασίες, ενώ και η παρουσία των λιγοστών συμβεβλημένων γιατρών θα έχει μόνο προσχηματικό χαρακτήρα, προκειμένου να προσδίδει επίφαση νομιμοφάνειας.
Δεν θα μπορεί δε κανείς να ανακαλύψει την ύπαρξη του Grande colpo, αφού κωδικοί και πρωτόκολλα και επαναληψιμότητα πράξεων θα βρίσκονται εντός νομιμοφανών πλαισίων και οι ελεγκτικές εταιρείες διασταυρώνοντας συμβατούς κωδικούς απορρέοντες από τα κάλπικα αενάως επαναλαμβανόμενα πρωτόκολλα και τις αντίστοιχες ιατρικές ειδικότητες, θα πιστοποιούν την νομιμοφάνεια ως νομιμότητα, είτε θα γνωρίζουν την απάτη ως υπογείως συνεργαζόμενες, είτε δεν θα γνωρίζουν την συντελούμενη τεράστια ηλεκτρονική απάτη, εξαπατώμενες από την συμβατότητα των αντίστοιχων ή και σύστοιχων κωδικών και τις μη υπερβάσεις των συνολικών δαπανών.

Γεώργιος Χατζηαντωνίου

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=567848363316043&id=100002726529077

 

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου