Περίεργη συμπεριφορά του προέδρου του ΕΟΠΥΥ προβληματίζει το υπουργείο Υγείας

61ff5edac309ecdec6b52e266bd7e24e_LΜία συμπεριφορά η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ακόμη και περίεργη επιδεικνύει συστηματικά ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Δημήτρης Κοντός. Πρόκειται για μία τάση αυτονόμησής του όσον αφορά θέματα γενικής πολιτικής Υγείας στα οποία εμπλέκεται,με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, και ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ ή, καλύτερα, ο Δημήτρης Κοντός εμπλέκει τον ΕΟΠΥΥ σε αυτά…

Δεν θα είχε κανένα νόημα να ασχοληθεί κανείς με μία συμπεριφορά ενός προέδρου εποπετευομένου από το υπουργείο Υγείας φορέα, εάν αυτή ακριβώς η συμπεριφορά του Δημήτρη Κοντού δεν είχε προκαλέσει ήδη σοβαρές ενοχλήσεις στο ίδιο το υπουργείο Υγείας.

Πηγές του ygeia360.gr οι οποίες συνομιλούν σε κορυφαία στελέχη του υπουργείου Υγείας, αλλά, ενίοτε, και με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαβεβαιώνουν και επισημαίνουν με ιδιάιτερη έμφαση ότι ο Δημήτρης Κοντός κινδυνεύει να υπερβεί τα εσκαμμένα.

Τελευταία προσπάθεια τέτοιας αυτόνομης πολιτικής συμπεριφοράς του προέδρου του ΕΟΠΥΥ αποτελεί η έκθεση η οποία είδε την περασμένη εβδομάδα το φως της δημοσιότητας, με την (συν)υπογραφή του Δημήτρη Κοντού, σύμφωνα με την οποία προτείνεται η επιβολή τέλους υπέρ του ΕΟΠΥΥ στην κατανάλωση λιπαρών τροφίμων.

«Τι θα γίνει εάν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε αυτό το μέτρο; Τι θα κάνει τότε το πολιτικό στέλεχος της κυβέρνησης, το οποίο ονομάζεται Δημήτρης Κοντός;», είναι το ερώτημα το οποίο απευθύνουν κορυφαία στελέχη του υπουργείου Υγείας τα οποία δεν διστάζουν να κάνουν εμφανή τον προβληματισμό τους, ο οποίος απηχεί μετά βεβαιότητας προβληματισμούς ανωτάτων κλιμακίων του υπουργείου Υγείας για τη στάση και τη συμπεριφορά του προέδρου του ΕΟΠΥΥ.

Β. Βενιζέλος – υγεια360

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΑΣ!

Υποβολή σχολίου