ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. Προς όλους τους παρόχους εργαστηριακής ιατρικής (& εξώδικο ΕΟΠΥΥ)

lab-new-660

Προς όλους τους παρόχους εργαστηριακής ιατρικής

Σας κοινοποιούμε το σχέδιο σύμβασης που έχει ήδη εκπονήσει η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και περιμένει να το φέρει σε διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς των παρόχων την τελευταία στιγμή, για να μην μπορεί να υπάρχει αρκετός χρόνος για την σε βάθος αξιολόγησή του, ούτως ώστε κάτω από την πίεση του χρόνου και την ψυχολογική πίεση να αναγκαστούν οι πάροχοι να υπογράψουν μία συμφωνία η οποία θα είναι η ταφόπλακα της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
Θυμίζουμε ότι την ίδια μέθοδο ακολούθησαν και οι πιστωτές της χώρας για να σύρουν κάποιους πολιτικούς να βάλουν την υπογραφή τους στα μνημόνια, ειδικά στο πρώτο μνημόνιο για το οποίο δεν είχαν ούτε καν τον χρόνο να το μεταφράσουν στα Ελληνικά.
Αρκεί μία απλή ανάγνωση για να καταλάβετε που οδηγούν εμάς τους παρόχους και τις ιατρικές μονάδες μας η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και το Υπουργείο Υγείας και αφού φέρετε στην μνήμη σας τις υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν, τις προσδοκίες που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν, τις καλές προθέσεις που κατέληξαν σε εφιάλτες, τους εκφοβισμούς που έγιναν εκβιασμοί και την γενικότερη συμπεριφορά τους τα τρία χρόνια συνεργασίας μαζί τους, σκεφτείτε με τη λογική, σταθμίστε με καθαρό μυαλό τα γεγονότα και την πραγματικότητα, συνειδητοποιήστε την κατάσταση που βρισκόμαστε και προσέλθετε αύριο στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην διευρυμένη σύσκεψη των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηρίων, αποφασισμένοι για την ρήξη και την ανατροπή μιας νοσηρής κατάστασης που οδηγεί όλους τους παρόχους στην οικονομική εξαθλίωση και τον αφανισμό τους.
Ξεπεράστε τους φόβους σας, υπερβείτε τα ψεύτικα διλήμματα που μπαίνουν μεταξύ μας, αφήστε στην άκρη τα μικροσυμφέροντα της κάθε ομάδας και ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να καταργήσουμε στην πράξη το ληστρικό, αυταρχικό και αντισυνταγματικό μέτρο της αναγκαστικής επιστροφής χρημάτων (claw back) το οποίο καταστρέφει οικονομικά τις μονάδες μας και οδηγεί τους παρόχους στην χρεοκοπία.
Πέραν των χρημάτων που μας χρωστάνε από το 2007 και μετά, αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό μας αίτημα, γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό διακύβευμα για όλους μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας αιτήματα, αφού πρέπει να υπάρχουμε για να τα διεκδικήσουμε.

 Σχέδιο σύμβασης Ιατρείων και πολυιατρείων Κλικ εδώ

Εξωδικο ΕΟΠΥ προς ΠΑΣΙΔΙΚ         κλικ εδώ

 

 

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

01/12/2014 – Πρόσκληση σε διευρυμένη σύσκεψη την Τετάρτη 03/12/2014
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ»
(ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.) – Πανεπιστημίου 56-Αθήνα,210-3306487
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

(Π.Ε.Ι.Φ.Π.Φ.Υ.)

 

Αθήνα, 01/12/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

 

   Σας καλούμε σε έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη την προσεχή Τετάρτη 3/12/2014 και ώρα 10:30 έως 13:30, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ και στην αίθουσα ΠΛΑΤΩΝ που βρίσκεται στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου, για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αντίδρασης μας μετά και το βραδινό εξώδικο που μας απέστειλε η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. την Παρασκευή 28/11/2014 που μας ανάγκασε να αναβάλουμε την επίσχεση που είχαμε εξαγγείλει και να πάρει ο καθένας από εμάς που θα παραβρεθεί, τις οριστικές αποφάσεις του.

Το Συντονιστικό Όργανο των Διαγνωστικών Κέντρων των Εργαστήριων

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου