ΠΑΣΙΔΙΚ: Ανοικτή Επιατολή 22 08 2013 – απάντηση σε μέλος του Φ.Σ.Α.

Αθήνα,22/08/2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Θέμα: Απάντηση στο μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής
Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με τους εμπόρους του φαρμάκου, πόσο μάλλον μέσω επιστολών που απευθύνονται στον Υπουργό Υγείας, ο οποίος και νού διαθέτει αλλά και γνώση και κρίση έχει, όταν μάλιστα αυτές είναι κακόβουλες και κακοπροαίρετες, όπως η πολυσέλιδη επιστολή που απέστειλαν στον Υπουργό ως απάντηση στην δική μας, στην οποία στηλιτεύουμε την συμπεριφορά της Διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την άνιση μεταχείριση που επιφυλάσσει στους παρόχους με τους οποίους συνεργάζεται.
Απλώς θα επισημάνουμε ότι δεν ομιλούν καθόλου για την ουσία του θέματος, που είναι η άνιση μεταχείριση των παρόχων που συνεργάζονται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ως προς τον χρόνο πληρωμής των τρεχουσών οφειλών και για την κραυγαλέα προνομιακή μεταχείριση που επιφυλάσσει ο Οργανισμός γι’ αυτούς.
Και η ουσία του θέματος είναι ότι η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θεώρησε ηθικό και δίκαιο στις 14/8/2013 να αναλάβει υποχρέωση πληρωμής ύψους 87.500.000 ευρώ προς τα φαρμακεία για τον μήνα ΜΑΪΟ 2013, και δύο ημέρες αργότερα στις 16/8/2013 ανέλαβε υποχρέωση πληρωμής ύψους 32.500.000 ευρώ για τα Διαγνωστικά Κέντρα και Εργαστήρια που αφορά τον μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2013!!!
Όλα τα πολλά και μεγάλα λόγια της μακρόσυρτης επιστολής του μέλους της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εμπόρων του φαρμάκου, είναι για συσκότιση της αλήθειας και φτηνό λαϊκισμό. 
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Βουγιούκας                 Ιωάννης Καραμηνάς
Ιατρός Ακτινολόγος                  Βιοχημικός

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου