Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου πάει ΚΑΙ για Πρόεδρος της ΚΕΔΕ !

patoulis5Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας για το αξίωμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, που σήμερα βρίσκεται στα χέρια της Κεντροαριστεράς, με τον Κώστα Ασκούνη.

Η Συγγρού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε οργασμό ζυμώσεων και επαφών, προκειμένου να δαμορφωθεί η κατάλληλη πλειοψηφία, και να περάσει στον έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας η ΚΕΔΕ, με τον Γιώργο Πατούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικό ρόλο στις ζυμώσεις έχει ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Δημήτρης Καλογερόπουλος, καθώς και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μετρηθεί η υποψηφιότητα Πατούλη, και να φανεί αν συγκεντρώνει τις σχετικές ψήφους.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να πάρει στα χέρια της την ΚΕΔΕ, ακόμη και σε περιπτώσεις που είχε την πλειοψηφία των δήμων της χώρας, ενώ και αυτή τη φορά βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ώστε διάδοχος του Κώστα Ασκούνη να είναι ένα πρόσωπο από εκείνον τον χώρο.

Η σύνταξη του iatroi.eu δεν έχει παρά να του ευχηθεί καλή επιτυχία ΚΑΙ στο νέο αξίωμα !

Πηγή: http://ysterografa.gr/politics/πατούλης-πρόεδρος-κεδε-νδ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου