Ολομέτωπη επίθεση Άδωνι στο ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα! «Δώστε τον κατάλογο με διαφημίσεις από εταιρείες»

Βαριές κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας τόσο τον ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» όσο και την εφημερίδα Αυγή, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι είπε για τα χρήματα από τις διαφημίσεις αλλά και για την εφημερίδα.

Κατά των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του ίδιου του κ.Τσίπρα καταφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. 
Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τις φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και τα ποσά που έχει εισπράξει ο σταθμός «στο Κόκκινο» καθότι όπως υποστήριξε ο ίδιος έχει την πληροφόρηση ότι τα ποσά είναι τερατώδη.


Επίσης ο κ.Γεωργιάδης εξακόντισε κατηγορίες και κατά της εφημερίδας «Αυγή» λέγοντας ότι φιλοξένησε άρθρο «ειδικού συνεργάτη» το οποίο εξέφραζε ολοκάθαρα τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών. «Ήταν σα να το έχει γράψει ο εκπρόσωπος τύπου των φαρμακοβιομηχάνων» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι το άρθρο δόθηκε στην εφημερίδα κατ ευθείαν από τον Διευθυντή του γραφείου του κ.Τσίπρα τον κ.Παππά. 

«Είναι ντροπή για την Αυγή» είπε ο κ. Γεωργιάδης «να δημοσιεύει άρθρο με υπογραφή ειδικού συνεργάτη και να κατηγορεί τον υπουργό Υγείας ότι εκπροσωπεί συμφέροντα συγκεκριμένης εταιρείας» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα απευθυνόμενος στους ασθενείς είπε πως όταν βγει ο νέος τιμοκατάλογος με τα φάρμακα τον Δεκέμβριο, όταν θα αγοράζουν φθηνά σκευάσματα θα είναι με βάση τις τιμές της κυβέρνησης και οταν θα παίρνουν ακριβά θα είναι οι τιμές ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου