Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 17ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας στο MetropolitanExpo με τις κριτικές να είναι διθυραμβικές.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 17ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας στο MetropolitanExpo με τις κριτικές να είναι διθυραμβικές.

Οι 5.000 παγκοσμίως αναγνωρισμένοι καρδιολόγοι, και άλλα μέλη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας μεταφέρουν διεθνώς τις εξαιρετικές τους εντυπώσεις από την 4ημερη φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις του διεθνούς συνεδριακού κέντρο.

Το EHRA EUROPACE 2013 ολοκλήρωσε την Τετάρτη 26 Ιουνίου τις εργασίες του γιορτάζοντας 10 έτη επαναστατικής προσέγγισης της Ευρωπαϊκής κοινότητας στην ηλεκτροφυσιολογία των αρρυθμιών. Κατά την διάρκεια του εργασιών του συνεδρίου, εξελέγει νέος πρόεδρος του EHRA, ο καθηγητής Karl-Heinz Kuck ο οποίος θα προεδρεύει στις συνεδριάσεις της EHRA για την επόμενη διετία. Η επόμενη διοργάνωση του EHRA το 2015 θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.
Οι επισκέπτες/σύνεδροι είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, να γευτούν την Ελληνική κουζίνα, να πραγματοποιήσουν σημαντικές αγορές, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών, συνεχίζουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, καθώς έχουν προσθέσει στο πρόγραμμά τους επισκέψεις στα ελληνικά παραθαλάσσια θέρετρα και νησιά. To οικονομικό έσοδο από τους επισκέπτες του συνεδρίου υπερβαίνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ στους κλάδους της εστίασης, της διαμονής, των αγορών και των διακοπών.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου