ΟΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ πολεμούν για να μη χάσουν το ΕΓΩ !

ΟΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. πολεμούν για να μη χάσουν την καρέκλα τους (και όχι μόνο)

Darth_Sidious_by_TheAphexΣτα κρυφά θέλουν να περάσουν σήμερα τροπολογία στο Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με την οποία οι Μαθουσάλες ιατροί του Ε.Σ.Υ. θα μπορούν να παραμένουν στην καρέκλα τους για άλλα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία κατασκευάστηκε σε μια νύχτα οι ιατροί του Ε.Σ.Υ , οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι Διευθυντές σε κλινικές του Ε.Σ.Υ και πλησιάζουν το 65ο έτος της ηλικίας τους και της συνταξιοδότησής τους πιέζουν το πολιτικό σύστημα να πάρουν παράταση άλλα δύο χρόνια και να συνταξιοδοτηθούν στο 67ο έτος.

Παράλληλα νέοι ιατροί είτε αναζητούν τη τύχη τους στο εξωτερικό είτε περιμένουν χρόνια για να ξεκινήσουν ειδικότητα.

Τα σχόλια δικά σας..!

Πηγή: Φίμωτρο

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

4 Σχόλια

  1. Αυτό είναι προφανώς «αίτημα» της διαβόητης παρεούλας που ακούει στο όνομα «ιατρική εταιρεία διευθυντών ΕΣΥ» των κ.κ. Μαρουδιά, Δερβένη (ΠΑΣΟΚ) και Φούσσα (ΝΔ). Είναι οι ίδιοι που ζητούν να έχουν ιδιωτικό ιατρείο και να χειρουργούν σε ιδιωτικές κλινικές. Το είχαν ξαναπροσπαθήσει και επί Λοβέρδου. Η ΕΙΝΑΠ έχει δηλώσει κατηγορηματικά και ομόφωνα αντίθετη, και ο υπουργός είχε δηλώσει στην ΕΙΝΑΠ πως το απορρίπτει. Για να δούμε πόσο κρατάει τον λόγο του, και με αυτήν την αφορμή …

  2. otan blepis ena ESY gerasmeno ,que dekades sinadelfoys neoys anergos ,einai 1 eikona paraloga

Υποβολή σχολίου