Οι διοικητές των νοσοκομείων εκπαιδεύονται

Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη εκπαίδευση 40 διοικητών νοσοκομείων από τον πρώην σύμβουλο του Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ για το Βρετανικό ΕΣΥ, JefF French.
Οι διοικητές των νοσοκομείων εκπαιδεύονται επί ένα εξάμηνο σε θέματα οικονομίας, λογιστικής και ηγεσίας από τους καθηγητές κ.κ. Νίκο Βέτα, Δημήτρη Μπουραντά και την επίκουρη καθηγήτρια κ. Sara Cohen.

Το τρέχον τριήμερο αφορά σε θέματα επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης, καθώς εν όψει των νέων νοσηλίων οι διοικητές πρέπει να μάθουν να κάνουν ανάλυση κόστους.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

 1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  Ρε τι ωραίοι είναι αυτοί οι «τύποι» που μας κυβερνούν, αλλά και οι «θεσμικοί εταίροι» (π.χ. ΠΙΣ, ΙΣΑ, ΕΙΝΑΠ, ΟΕΝΓΕ κλπ.).

  Τόσο τους «κόβει» το ελάχιστο μυαλό που κουβαλούν (αν κουβαλούν καθόλου…), που νομίζουν ότι αυτή η είδηση μας «σερβίρουν» είναι επικοινωνιακά και πολιτικά ωφέλιμη γιά τους κυβερνώντες και τα παρακολουθήματά τους.

  Δηλαδή με λίγα λόγια η κυβέρνηση ομολογεί ότι πρώτα τοποθέτησε διοικητές νοσοκομείων που δεν ήξεραν από οικονομία, ούτε από λογιστική, ούτε από ανάλυση κόστους, ούτε από ηγεσία ούτε καν ακόμη από επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης και μετά σιγά-σιγά τους μαθαίνει την δουλειά!!!!!!

  Αφού κόπτονται κιόλας γιά τις περικοπές δαπανών, γιατί να φέρνουν ξένους ειδικούς για να τους διδάξουν επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης; Αυτην την δουλειά θα έπρεπε δικαιωματικά να την αναλάβει ο υπουργός που τους διόρισε, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρύτανης (και λίγο λέω) στην επικοινωνία με τα μέσα.

  Τελικά, μπορεί να απαντήσει κανείς πολιτικά υπεύθυνος (υπάρχει και τέτοιος;) σε εμένα το κορόϊδο και τον Έλληνα φορολογούμενο, αυτοί οι διοικητές νοσοκομείων που πληρώνουμε με ιδρώτα και αίμα ήξεραν να κάνουν κάτι και αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε να μας πουν τι ήξεραν να κάνουν.

  Βασίλης Αρμόνης
  Παθολόγος-Ογκολόγος

Υποβολή σχολίου