ΝΙΚΙ-ΙΣΑ: Ταφόπλακα για τα ιδιωτικά ιατρεία τα λεγόμενα ΚΕΠ Υγείας

NIKISA_LOGO_04_edited-1

Το ΔΣ του ΙΣΑ ΠΟΤΕ δεν ψήφισε υπέρ των ΚΕΠ Υγειας

Αθήνα 05/12/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά ο κ. Πατούλης, πρόεδρος του ΙΣΑ και πρόεδρος της ΜΗΚΥΟ «Διαδημοτικό Δικτύο Υγείας», με τη στήριξη της παράταξη ΔΗΚΙ, εκδίδει ΝΟΘΟ δελτίο τύπου που χαιρετίζει την ίδρυση ΚΕΠ Υγείας.Το προεδρείο του ΙΣΑ και η παράταξη ΔΗΚΙ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον ΙΣΑ για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές επιδιώξεις του δημαρχοπροέδρου.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ το νέο ΔΣ του ΙΣΑ δεν τοποθετήθηκε και ΔΕΝ ψήφισε υπέρ της δημιουργίας τους, ουδέποτε το ΔΣ του ΙΣΑ ΔΕΝ ενέκρινε την αποστολή Δελτίου Τύπου που να χαιρετίζει την ίδρυση τους. Φαίνεται ότι ο κ. Πατούλης έχει μπερδέψει τα αξιώματα που κατέχει, τον κατανοούμε αλλά ΔΕΝ μπορούμε να ανεχθούμε κανέναν να καπηλεύεται τον μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας.

Θεωρούμε μέγιστη ασέβεια προς το σύνολο των ιατρών της Αθήνας κάποιοι να χρησιμοποιούν τον ΙΣΑ ως προσωπικό τους “τσιφλίκι”. Θυμίζουμε ότι με βάση τον ΝΟΜΟ την πολιτική του ΙΣΑ την εκφράζει το ΔΣ. Το γραφείο τύπου του ΙΣΑ δεν αποτελεί προσωπική υπηρεσία του Προέδρου αλλά όργανο άσκησης πολιτικής του ΔΣ.

Η ΝΙΚΙ-ΙΣΑ καταγγέλλει την αυθαίρετη αυτή χρήση του ονόματος του ΙΣΑ που μόνο σκοπό έχει την αποδόμηση των ιδιωτικών ιατρείων. Θέση της ΝΙΚΙ-ΙΣΑ είναι ότι οι συγκεκριμένες δομές αποτελούν μηχανισμό αποδόμησης των ιδιωτικών ιατρείων και των επίσημων κρατικών δομών υγείας.

Καλούμε τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο του Μ. Βλασταράκο να πάρει θέση πάνω στο θέμα και να σταματήσει την δημιουργία των συγκεκριμένων δομών. Καλούμε τέλος τους γιατρούς να αγνοήσουν τα καλέσματα για δήθεν κοινωνική προσφορά και να καταδικάσουν πολιτικές που μόνο σκοπό έχουν την φτωχοποίηση και υπαλληλοποίηση τους.

Γραφείο Τύπου ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

(www.niki-isa.gr)

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου