Νέο τσεκούρι έρχεται στις διαγνωστικές εξετάσεις! Τι εντόπισε ο Άδωνις


Κούρεμα στις διαγνωστικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ είναι πιθανό να δούμε το επόμενο διάστημα καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη γνωστή κυβερνητική τακτική εντόπισε όργιο σπατάλης με τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου – IATROPEDIA

Διευθύνσεις και ονόματα όσων υπερχρέωναν τον ΕΟΠΥΥ με υπερσυνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων δεσμεύτηκε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας.

Μιλώντας από το βήμα του 12ου Ετήσιου Συνεδρίου Healthworld, αποκάλυψε ότι σε πολλές περιοχές της χώρας γίνεται πάρτι με τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε σε περίπτωση μικρής επαρχιακής πόλης όπου σε έναν μήνα συνταγογραφήθηκαν εξετάσεις κοντά στα 450.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης για να ισχυροποιήσει τα λεγόμενά του υπογράμμισε πως ούτε στη Θεσσαλονίκη δε γράφτηκαν τόσες εξετάσεις.

Βέβαια με τις νέες αποκαλύψεις Άδωνι Γεωργιάδη γίνεται σαφές ότι θα υπάρξουν νέοι κανόνες και νέα ψαλιδίσματα στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Εξάλλου οι δαπάνες του ΕΟΠΥΥ για τον συγκεκριμένο τομέα έχουν ξεφύγει κατά πολύ.

Εκτός αυτού ο υπουργός Υγείας στο ίδιο συνέδριο ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί νέος φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ενώ ο ΕΟΠΥΥ είναι πιθανό να γίνει τελικώς αγοραστής υπηρεσιών με κλειστό προϋπολογισμό.

Ένας προϋπολογισμός που θα διαθέτει συγκεκριμένα κονδύλια για κάθε τομέα όπως και στις διαγνωστικές εξετάσεις.

ΙΑΤΡΟΙ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. Στη Πυρα ! Στη Πυρα !

Υποβολή σχολίου