Μνημείο ρουσφετολογικών διατάξεων το Ν/Σ Γρηγοράκου!

sersusp2-thumb-largeΒρίθει ρουσφετολογικών διατάξεων το σχέδιο Νόμου Γρηγοράκου περί ιατρικών εταιρειών, αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι ρουσφετολογική διάταξη για τους νοσοκομειακούς ιατρούς των πρώην νοσοκομείων του ΙΚΑ ! Τους δίνει διορισμό σε Νοσοκομείο του ΕΣΥ και δικαίωμα ιδιωτικού ιατρείου ! Αυτοί ΜΟΝΟ απο τις χιλιάδες γιατρών του ΕΣΥ και των μονάδων υγείας του πρώην ΙΚΑ !

Έυκολα μπορεί πλέον να γίνει κατανοητό  ποιος είναι ένας από τους λόγους που οι γιατροί των πρώην Νοσοκομείων ΙΚΑ («Θα πούμε την αλήθεια» – Μπιλιράκης) ψήφισαν πατούλη για Πρόεδρο ΙΣΑ, δείτε το άρθρο 30 του Νομοσχεδίου Γρηγοράκου περί ιατρικών εταιρειών. Το ρουσφετολογικό κράτος και η διαπλοκή σε όλο του το μεγαλείο ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

2 Σχόλια

 1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  Πολύ φοβάμαι ότι βιασθήκατε να πέσετε στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού χωρίς να έχετε διαβάσει ολόκληρο το άρθρο 30 του νομοσχεδίου που αφορά τους ιατρούς των πρώην νοσοκομείων του ΙΚΑ.

  Το επίμαχο άρθρο 30, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ (τάζει άν θέλετε):

  Οι ιατροί των πρώην νοσοκομείων του ΙΚΑ:

  1. Παραμένουν ή επανέρχονται στήν θέση τους μέχρι την κρίση τους.
  2. Εφ’ όσον κριθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις, εντάσσονται στο ΕΣΥ ως ιατροί ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.

  Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεν δίνει σε αυτήν την κατηγορία ιατρών, ούτε διορισμό στο ΕΣΥ, ούτε το δικαίωμα σε ιδιωτικό ιατρείο, απλά «παραβιάζει ανοικτές θύρες» και ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ το ελάχιστο από τα αυτονόητα.

  Το νομοσχέδιο «παραβιάζει ανοικτές θύρες», διότι η συγκεκριμένη κατηγορία ιατρών, βάση προηγούμενης νομοθεσίας, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ, συνεπώς δεν μπορεί να τους… ξαναδιορίσει.

  Το ίδιο νομοσχέδιο προτείνει το ελάχιστο από τα αυτονόητα, καθώς ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ την διατήρηση του παρόντος καθεστώτος εργασίας ΜΟΝΟ μέχρι την κρίση των νοσοκομειακών ιατρών των πρώην νοσοκομείων ΙΚΑ και την βαθμολογική τους υποβάθμιση. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ιατροί αυτοί θα έπρεπε να κλείσουν τα ιατρεία τους πριν καν επιβεβαιωθεί η παραμονή τους στο ΕΣΥ, έστω και με αυτούς τους όρους.

  Εάν οι όροι που εργάσθηκαν τόσα χρόνια οι νοσοκομειακοί ιατροί του ΙΚΑ ήταν τόσο προνομιακοί, τότε γιατί δεν προτείνει κανείς να δωθούν οι ίδιοι όροι σε ΟΛΟΥΣ τους ιατρούς του ΕΣΥ;;;

  Τέλος, να μην ξεχνάμε ότι βασική θέση ΟΛΩΝ των ιατρών θα πρέπει να είναι ένα Σύστημα Υγείας ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και με ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ. Τα προσχηματικά ιδεολογήματα της αποκλειστικής απασχόλησης έχουν απαντηθεί και κονιορτοποιηθεί προ πολλού από τα κορυφαία συστήματα υγείας όλου του κόσμου, τα οποία λειτουργούν εξαιρετικά, μακρυά από σοβιετικού τύπου εφευρήματα, έχουν την αποδοχή των ιατρών που εργάζονται σε αυτά τα συστήματα και της κοινωνίας που απολαμβάνει των υπηρεσιών τους.

  Το σύνθημα όλων μας πρέπει να είναι ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ και να είμασθε προσεκτικοί στον χαρακτηρισμό του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ αυτονόητου και της υποβάθμισης ως ρουσφετολογικής διάταξης.

 2. Διαβάστε καλύτερα: «Εντός επτά (7) ημερών από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, κάθε ιατρός επιλέγει εγγράφως είτε να παραμείνει με το ίδιο ως προς όλα καθεστώς, όπως ίσχυε πριν τη θέση σε ισχύ του ν. 4254/2014, είτε να αποδεχτεί την αξιολόγηση, οπότε η θέση του μετατρέπεται σε θέση κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, του αποδίδεται βαθμός
  και εντάσσεται στο ειδικό μισθολόγιο ιατρών Ε.Σ.Υ.»

Υποβολή σχολίου