Με προσωπικό ασφαλείας νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ

Με προσωπικό ασφαλείας νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα Πέμπτη μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, λόγω της πανελλαδικής 5ωρης στάσης εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00, έξω από το υπουργείο Υγείας, και στις ανάλογες συγκεντρώσεις που θα γίνουν έξω από τα γραφεία των Υγειονομικών Περιφερειών.

Η ΠΟΕΔΗΝ μιλά για «μαγείρεμα» των οργανισμών των Νοσοκομείων, «με προφανή μεθόδευση την περαιτέρω μείωση τμημάτων, κλινών, κλινικών και οργανικών θέσεων».

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διεκδικούν την έκδοση οργανισμών που να καλύπτουν τις υφιστάμενες δραστηριότητες, το προσωπικό που υπηρετεί και να δίνουν προοπτική ανάπτυξης στο ΕΣΥ, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και εξόφληση των δεδουλευμένων, νυχτερινών και αργιών.

Κινητοποίηση για την Πολυκλινική και τη συγχώνευση ΟΚΑΝΑ-ΚΕΘΕΑ
Στο μεταξύ το Σωματείο Σωματείο Εργαζομένων ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗΣ. Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας και η Λαϊκή Επιτροπή 5ου – 6ου Διαμερίσματος Αθήνας οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 Ιουλίου στην Ομόνοια έξω από το νοσοκομείο Πολυκλινική, στις 7 το απόγευμα, διαμρτυρόμενοι για το κλείσιμο του νοσοκομείου και τη συγχώνευση του ΚΕΘΕΑ και του ΟΚΑΝΑ.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου