ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ . 

ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΝΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ (ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ).

ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ REBATE, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ CLΑWBACK (ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ CLΑWBACK ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ. 

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ (ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ) ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 10 -15 % ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΜΑΣ. 
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. 
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΟΤΙ ΔΗΛ. ΕΔΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΩΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ. 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.
ΑΠΛΩΣ ΣΙΩΠΟΥΣΕ.

ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ 
α )τον προυπολογισμο, 
β ) τα θεματα που μας απασχολουν 
γ) το rebate ,plafon clawback κ.λ.π. 
ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ Κ.Λ.Π 

ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ. 

ΩΣ ΠΕΕΒΙ ΚΑΙ ΠΟΣΙΠΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου