Κ. Λουράντος: "Ο ΕΟΠΥΥ έχει εξελιχθεί σε ένα αφερέγγυο οργανισμό, χωρίς καμία διαφάνεια."

lourante225Συνάδελφοι, ο ΕΟΠΥΥ έχει εξελιχθεί σε ενα αφερέγγυο οργανισμό, χωρις καμία διαφάνεια. Παρόλο που με εισαγγελική παραγγελία ζητήσαμε τα ονόματα και τα ποσά που δόθηκαν επιλεκτικά και κατά παράβαση των διαδικασιων σε φαρμακεία …. ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αρνείται να τα δώσει εκφράζοντας την άποψη ότι όλα είναι απαντημένα στην ... «διαύγεια» …

Επιμένουμε και θα επιμένουμε μεχρι τέλους ότι τα ονόματα και τα ποσα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί η μήνυση έρχεται….

Και επίσης να δοθούν ΟΛΕΣ οι απορρίψεις των συνταγών μας… Είτε θέλουν είτε όχι. Γι αυτό ελέγξτε τις πληρωμές σας… μην τους χαρίζετε ούτε ένα ευρώ…

Το παρακάτω κείμενο απεστάλη σήμερα στον ΕΟΠΥΥ, για απάντηση….

 

Aθήνα, 22 Μαϊου 2013

ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΠΥΥΑξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της υπ.αριθ. 3968/21-5-2013 επιστολής μας, και λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας του ζητήματος ενόψει και της ασφυκτικής πίεσης της ρευστότητας των φαρμακείων μας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε όπως η σύμβαση ορίζει μέχρι αύριο το μεσημέρι 23-5-2013, όλες τις απορρίψεις που έχουν προβεί οι υπηρεσίες σας εις βάρος των μελών μας, για να διαπιστώσουμε τις αιτίες των απορρίψεων των συνταγών και να υπάρχει διαφάνεια στην όλη διαδικασία.

Σε περίπτωση που μέχρι αύριο δεν μας έχουν αποσταλεί τα ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα Αθηνών για τα περαιτέρω.

για τον Φ.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου