Κούρεψαν και τα γεύματα των γιατρών στο ΕΣΥ! Τι έφαγαν την Πρωτοχρονιά σε μεγάλο νοσοκομείο;

Παρασκευή 02 Ιανουαρίου 2015
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου – HEALTH REPORT
 
Κόψιμο στο κόψιμο έφτασαν στα δημόσια νοσοκομεία να κουρεύουν ακόμη και τα γεύματα των εφημερευόντων γιατρών και μάλιστα και τα εορταστικά.
 
Το μνημόνιο φαίνεται πως έφαγε και τα φαγητά των γιατρών καθώς πλέον οι μερίδες που προσφέρονται είναι όλο και πιο λιτές. 
Μάλιστα σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, οι αρμόδιοι δε δίστασαν να σερβίρουν ένα σχεδόν…κατοχικό γεύμα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.
 
Βέβαια η τσιγκουνεμένη αυτή εορταστική… απόλαυση, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των εφημερευόντων γιατρών οι οποίοι να σημειωθεί ότι δεν εργάζονται απλώς τις γιορτές μακριά από τις οικογένειες τους, αλλά είναι αμφίβολο και πότε θα πληρωθούν για αυτές τις εφημερίες. 
 

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανήρτησε γιατρός μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας όταν αντιλήφθηκε το …λουκούλλειο γεύμα με το οποίο θα περνούσε την Πρωτοχρονιά της. 
 
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως οι αρμόδιοι των δημοσίων νοσοκομείων προκειμένου να μην ξεφύγουν οι προϋπολογισμοί που έχουν τεθεί από το υπουργείο Υγείας μετά από συνεννόηση με την τρόικα, δε διστάζουν να προσφέρουν τα στοιχειώδη στους γιατρούς που εργάζονται ατελείωτες ώρες. 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όπως πρόσφατα είχε αποκαλύψει το healthreport.gr ότι σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία, όπως το ΚΑΤ, κόβουν πλέον και από τα μενού των ασθενών απαραίτητα για την υγεία τους τρόφιμα προκειμένου να μην …ξοδέψουν. 
Το δημοσίευμα εκείνο είχε προκαλέσει αναστάτωση στο ΚΑΤ με συνέπεια να αλλάξει ο οικονομικός προγραμματισμός για τα γεύματα των ασθενών και να συμπληρωθούν απαραίτητα προϊόντα.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου