Κατάσχεση 1631 κουτιών αναβολικών ουσιών στου Ρέντη

Μεγάλη ποσότητα αναβολικών κατασχέθηκε από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, μετά απο αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν τα στελέχη της, σε συνεργασία με τον ΕΟΦ, σε αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Κατασχέθηκαν 1631 κουτιά αναβολικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι από τη συγκεκριμένη εταιρεία έχουν σταλεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, το τελευταίο τετράμηνο, 32.000 κουτιά αναβολικών σκευασμάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:


«Μεγάλη ποσότητα αναβολικών κατασχέθηκε από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν χίλια εξακόσια τριανταένα (1.631) κουτιά αναβολικών φαρμακευτικών σκευασμάτων
Χθες (5-6-2013) το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με ελεγκτή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), πραγματοποίησαν έλεγχο σε αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κατά τον οποίο εντόπισαν δέματα που περιείχαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών.
Συγκεκριμένα εντοπίσθηκαν δέματα, τα οποία είχαν προορισμό την Πορτογαλία και περιείχαν συνολικά χίλια εξακόσια τριανταένα (1.631) κουτιά αναβολικών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Ως αποστολέας φέρεται ελληνική εταιρεία, με ελλιπή και προφανώς πλαστά στοιχεία και το περιεχόμενο των δεμάτων είχε χαρακτηριστεί ως ξενοδοχειακός εξοπλισμός.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η εταιρεία με τα παραπάνω στοιχεία, κατά το τελευταίο τετράμηνο απέστειλε σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης παρόμοια φορτία, με περιεχόμενο τουλάχιστον τριάντα δύο χιλιάδες (32.000) κουτιά αναβολικών σκευασμάτων.
Τα ανωτέρω αναβολικά σκευάσματα παραδόθηκαν στον Ε.Ο.Φ. για εξέταση.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών».
www.on-sports.gr

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου