Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά προς ΙΣΑ : Δεν ανεχόμαστε την αυθαίρετη χρησιμοποίηση του ονόματός μας ! Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος !

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά Πειραιάς,  20-6-2013

                                                                                                                                   Α.Π.     1730

Προς

τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

 

ΘΕΜΑ:  « Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στο έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  (με αρ. πρωτ. 38723/19-6-2013),  το οποίο πρωτοκολλήθηκε από εμάς στις 19-6-2013 με αρ. 1729 »

 

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά ουδεμία εξουσιοδότηση, συνεννόηση ή συμμετοχή είχε δια της Προέδρου του για τη σύνταξη και υπογραφή του υπ΄ αρ.  38273/19-6-2013 εγγράφου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προς τον Υπουργό Υγείας.  Ως εκ τούτου :

  • Ζητά διευκρινήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών  που το εξέδωσε.
  • Ζητά αποκατάσταση της αλήθειας.
  • Επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του για την αυθαίρετη χρησιμοποίηση,  τόσο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά,  όσο και την υπογραφή (του ονόματος) της Προέδρου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά όπως και κανένας άλλος Σύλλογος δεν υπολείπεται στους αγώνες για τα θέματα που μαστίζουν τον Ιατρικό Κόσμο,  τον οποίο η Πολιτεία τρία χρόνια τον διαχειρίζεται απλήρωτο,  συκοφαντημένο και υπό άθλιες συνθήκες εργαζόμενο.

Η άκρατη φιλοδοξία και προσπάθεια προβολής με παρεκκλίνουσες συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια του ποινικού νόμου,  πέραν από την ηθική της διάσταση,  δεν θα πρέπει να δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία και αυτοτέλεια των θεσμικών Ιατρικών οργάνων.  Απαραίτητη προϋπόθεση όλων είναι να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των φορέων,  αυτό όμως απέχει μακράν της συνταχθείσας χωρίς συνεννόηση επιστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά με καθημερινές προσπάθειες και δράσεις αγωνίζεται για τα θέματα του Ιατρικού Κόσμου,  που ιδιαίτερα την τελευταία 3ετία ζει τις τραγικότερες εργασιακές και επιστημονικές του εποχές.

Αλήθεια, είναι ποτέ δυνατόν να επιλυθούν τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουμε,  όταν παρατηρούνται τέτοιες μη σύννομες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές ;

Στη μαζικότητα των αγώνων λέμε ναι και είμαστε πάντα παρόντες και πρώτοι ως Ιατρικός Σύλλογος.  Τη χρησιμοποίησή μας όμως εν αγνοία μας δεν πρέπει και δεν θα την ανεχθούμε.

Αναμένουμε την άμεση απάντησή σας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ  ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ                                                                                           ΠΑΥΛΟΣ  ΣΑΡΩΦ

Κοινοποίηση :

–       Υπουργό Υγείας και Κ.Α.

–       Πανελλήνιο  Ιατρικό  Σύλλογο

–        Ιατρικοί  Σύλλογοι  χώρας

 

Δείτε το επίμαχο έγγραφο του ΙΣΑ εδώ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου