Σημαντική Ενημέρωση από ΙΣΑ : Ο Πατριάρχης Ρωσίας συνεχάρη τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Πατούλη !

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ.Παντελεήμονα Αχαρνών χοροστατούντος του Μακαριωτατου Πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κκ. Κύριλλου και του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ Ιερωνύμου Β με τη συμμετοχή του Πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ.Μάξιμου και άλλων Αρχιερέων και κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε μαζί ο Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας, καθώς επίσης σειρά επισήμων όπως οι Υπουργοί κκ Νεράτζης και Μηταράκης, ο Πρέσβης της Ρωσίας, της Ελβετίας και πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσορίζοντας τον Πατριάρχη τόνισε ότι «η Αρχιεπισκοπή όπως και άλλες Μητροπόλεις αγωνίζονται και προσπαθούν, όπως το Πατριαρχείο της Μόσχας και οι Μητροπόλεις της Ρωσίας για τους ίδιους σκοπούς».

Ο Πατριάρχης Ρωσίας κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και ευχήθηκε «ο Θεός να στηρίζει το έργο των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος που αγωνίζονται για τη σωτηρία των ανθρώπων»

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης συνεχάρη τον κο Πατούλη για το έργο ιατρικής διακονίας που υλοποιεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μαζί με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Διευθυντή της κο Δήμτσα, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

[layerslider id=»1″]

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου