Ιδού το επίπεδο υπηρεσιών στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ !

kmuzvvfhsg51c33bb66990e

Κλιματιστικά εκτός λειτουργίας, μαστογράφος και υπερηχογράφος επίσης δεν λειτουργούν, ενώ ο μαγνητικός τομογράφος λειτουργεί σε μια μόνο βάρδια.

Η κατάσταση σε όλες τις βαθμίδες της δημόσια υγείας μάλλον βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι γιατροί του ΙΚΑ Πάτρας για μια ακόμα φορά ακολουθούν τη νομική οδό και την επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος Γιατρών του ΙΚΑ Πάτρας θα περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Πρόεδρος των Γιατρών ΙΚΑ Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος την Τρίτη κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου . Από τη μια πλευρά εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στα πολυιατρεία του ΙΚΑ με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε «θάλαμο αερίων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζεται και στη λειτουργία του ιατρικού εξοπλισμού.

Ο μαστογράφος και υπερηχογράφος δεν λειτουργούν, ενώ η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου περιορίζεται σε μια βάρδια , με αποτέλεσμα αυτή η κατάσταση να λειτουργεί προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων τονίζει ο κ. Μπονάνος.

Σημ. Σύνταξης: Αυτές τις υπηρεσίες τις χρυσοπληρώνει ο Έλληνας ασφαλισμένος με πάνω από 250 εκ. ευρώ το έτος! 

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου