Η τελευταία εντολή Σαμαρά πριν τις εκλογές στα στελέχη της Υγείας! Τι ζήτησε

Γράφει:Έλενα Μπρέγιαννη
 
Άρον άρον κάλεσε στη Συγγρού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πριν λίγα 24ωρα στη Λεωφόρο Συγγρού όλα τα στελέχη της ΝΔ μεταξύ αυτών και της Υγείας, για τις τελευταίες οδηγίες πριν τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
 
«Μη χαθεί ούτε ψήφος», ακούστηκε να λέει στα κομματικά στελέχη o Αντώνης Σαμαράς σε μια προσπάθεια να μειώσει η ΝΔ τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου πως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφή διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr κάλεσε όλα τα στελέχη να …βγάλουν προς τα έξω το όποιο έργο έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα ώστε να αυξηθούν οι δεξαμενές των ψηφοφόρων και να δείξει η κυβερνώσα παράταξη ένα άλλο προφίλ.
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλα τα στελέχη της Υγείας επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες να προβάλουν τις αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.
 
Αποκορύφωμα της προεκλογικής τακτικής αυτής είναι το γεγονός πως ακόμη και ο κακοπληρωτής ΕΟΠΥΥ δηλώνει πως θα πληρώσει έως το τέλος του μήνα όλα τα χρέη του ενώ έχει αρχίσει και μοιράζει …προεκλογικό χρήμα.
 
Βέβαια στον αγώνα αυτό με …εντολή Σαμαρά έχουν επιστρατευτεί και γαλάζιοι συνδικαλιστές οι οποίοι επιχειρούν να πείσουν τους συναδέλφους τους πως πρέπει να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη ΝΔ.
 
Εξάλλου ο χώρος της υγείας έχει πληγεί ιδιαιτέρως από τα μέτρα των μνημονίων και πολλοί γαλάζιοι υγειονομικοί έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα.
 
Ειδικά μάλιστα μετά την υπόθεση της απομάκρυνσης των γιατρών του πρώην ΙΚΑ πολλοί έχουν δηλώσει πως δε θα ξαναψηφίσουν την παλιά τους παράταξη.
 
Στο πλαίσιο αυτό όπως αναφέρουν πηγές του HealthReport.gr ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί να …σώσει τη βάση της ΝΔ και να φέρει και πάλι κοντά τους χαμένους ψηφοφόρους λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

2 Σχόλια

  1. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία από τη στιγμή που επέτρεψαν σε ένα εκδότη βιβλίων να το παίξει υπουργός Υγείας. Ο άνθρωπος δεν ήξερε τι του γίνεται στο χώρο της Υγείας και έκανε εχθρούς του όλους του γιατρούς. Υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν, αλλά αυτός μπήκε σαν ταύρος μέσα σε υαλοπωλείο…

  2. Να πουν και στους νεους γιατρους που διωξανε στην ξενιτια να ερθουν και αυτοι να ψηφισουνε!

Υποβολή σχολίου