Ερε γλέντια βγάλανε τον Χαρχούδα και Προεδρο ΙΣΑ

mq1Ο Χαρχούδας – Πατούλης δήμαρχος, Πρόεδρος ΙΣΑ, επικεφαλής ΚΕΔΕ ούλης της τοπικής αυτοδιοίκησης και στη Συγγρού πρώτο λιβανιστήρι του πρωθυπουργού Σαμαρά. Συνεπικουρία ο Γεν. Γραμματέας Βασιλείου των Ιατρών Μπροστά και ο Μπιλιράκης Αντιπρόεδρος της «Θα πούμε την αλήθεια» και σαν 9η ψήφος ο Αλεξάνδρου της ΑΙΚ αφού πήρε σοβαρά την γνώμη του Τσαγκαράκη, επίσης της ΑΙΚ. Το είχαν ξανακάνει και πριν 3 χρόνια αν και άλλα έλεγαν στους ψηφοφόρους και τα εντυπά τους.

Η πρόταση για Ψυχάρη γραμματέα και Ελευθερίου αντιπρόεδρο που ήταν σύμφωνη με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας καταψηφίστηκε από τους προαναφερόμενους για να προωθούν επί 3ετία απτόητοι της μνημονιακές επιλογές για διαλυση όλου του δημόσιου τομέα υγείας και να κουτσοδουλεύουν τα ιατρεία με το 5-7% της ελληνικης κοινωνίας αυτών που μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά σε ιδιωτικές δαπάνες.

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 45,93-47,08% είμαστε ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ. ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…….

Πηγή: http://iurl.no/2i93y

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου