"Επώδυνες αποφάσεις, χωρίς αιφνιδιασμούς" υπόσχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Υπάρχουν μπροστά μας επώδυνες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις τις οποίες πρέπει να λάβουμε, αλλά δεν θα αιφνιδιάσουμε ποτέ την κοινωνία σε οποιοδήποτε επίπεδο. Θα επιδιώξω πάντα τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και θα ζητώ πολύ τακτικά την συμβολή όχι μόνον του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Θα λειτουργήσω σε αντίθεση με την φήμη η οποία με παρακολουθεί και πρέπει να τονίσω ότι το κράτος έχει συνέχεια και ό,τι έχει προγραμματισθεί στο υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει. Πρέπει να συνδυάσουμε τις δεσμεύσεις της χώρας σε σχέση με την δημοσιονομική προσαρμογή με την υπεράσπιση του ύψιστου αγαθού της υγείας».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παράδοσης – παραλαβής η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας.

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει οικεία βουλήσει σε αντικαταστάσεις διοικήσεων εποπτευομένων από το υπουργείο Υγείας φορέων και οργανισμών, αλλά, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές τουygeia360.gr, σειρά επικεφαλής εποπτευομένων φορέων και οργανισμών αναμένουν την πρώτη τους συνάντηση με τον νέο υπουργό Υγείας προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν στις θέσεις τους ή θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους στον νέο πολιτικό προϊστάμενό τους.

Το εγκώμιο του Άδωνι Γεωργιάδη έπλεξε με πολύ θερμά λόγια ο απερχόμενος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος διέψευσε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου τα οποία τον θέλουν να διεκδικεί τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις επερχόμενες δημοτικές και περιεφερειακές εκλογές.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου