Επιστολή Ι. Πέρου για ΙΣΑ ή αλλιώς πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος ?

munchΟι γιατροί της Αθήνας λάβαμε την παρακάτω επιστολή από συνάδελφο ιατρό, αξίζει να την διαβάσετε, τελικά αυτός που είπε κάποτε ότι είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο είχε δίκιο !!!

 

Ανοιχτή επιστολή του Ιωάννη Πέρου

Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου

Μέλους της απερχόμενης Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ι.Σ.Α.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να ξαναθέσω υποψηφιότητα για τις εκλογές του ΙΣΑ αν και μου προτάθηκε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΚΙ και ευχαριστώ γι’ αυτό τους υπόλοιπους συναδέλφους και τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική πρόταση.

Η τριετία που πέρασε υπήρξε ίσως η πιο τρικυμιώδης όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχθηκε ο κλάδος μας σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς οι γιατροί ως εγωκεντρικές προσωπικότητες που είμαστε, δυσκολευόμαστε να ομονοήσουμε, να οργανωθούμε και να εκπροσωπήσουμε αποτελεσματικά τα συμφέροντά μας. Έτσι λοιπόν, ήμασταν πάντα το «εύκολο θύμα».

Σε λίγες μέρες θα βρεθείτε εμπρός στην κάλπη για να εκλέξετε τα νέα μέλη ΔΣ ΙΣΑ και ΠΙΣ που θα αναλάβουν να μας εκπροσωπήσουν για την επόμενη τριετία.

Δεν σας ζητώ να προτιμήσετε κάποιον ή να αγνοήσετε κάποιον άλλο.

Σας ζητώ μόνον να αναγνωρίσετε το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα συμφέροντα των γιατρών εκπροσωπήθηκαν με μαχητικότητα και σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα με τρόπο που πολλές φορές «ενόχλησε» διάφορους «παράγοντες» της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

(Σχόλιο: αυτό ήταν ξεκάθαρη μομφή για τον προηγούμενο Πρόεδρο του ΙΣΑ… και είστε και αγνώμων γιατί με την επιστολή σας αυτή προσπαθείτε να αποκαθηλώσετε τον κο Ρηγάκη με τα γραφόμενα σας όταν μάλιστα αναφέρεται «για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εκπροσωπήθηκαν τα συμφέροντα των γιατρών…»

Κε Πέρο μας λετε μέσω του κειμένου σας «Σας ζητώ να ξαναψηφισετε ανθρωπους που κατεχουν 2-3-4 θεσεις…σαν τα παιδιά του Πειραιά… Επίσης Η μαχητικότητα τελείωσε όταν πήραν και άλλα χρίσματα (βλέπε ΚΕΔΕ)…

Σας ζητώ να αγνοήσετε συκοφαντίες και λασπολογίες που μοναδικό κίνητρο έχουν την ευτέλεια και την ιδιοτέλεια.

(Σχόλιο: Ενώ μοναδικό κίνητρο του απερχόμενου Προέδρου του ΙΣΑ ήταν να πάρει το χρίσμα από την ΝΔ ως υποψήφιος της ΚΕΔΕ και φυσικά να μετονομάσει …μονος του το ΔΗΚΙ σε αδέσμευτο μέτωπο…αδέσμευτο από τη μία και από την άλλη να παρακαλεί για τη στήριξη από την ΝΔ παίρνοντας αλα μπρατσέτο τον Υπ Υγείας και κάνοντάς τον βόλτα μοιράζοντας θα θα θα…)

Σας ζητώ να ανακαλέσετε στη μνήμη σας πως γίνονταν η εκπροσώπηση των γιατρών τα προηγούμενα χρόνια.

(Σχόλιο: ευτυχώς που δεν έχουμε κοντή μνήμη και θυμόμαστε τα πάντα και φυσικά δεν χρειάζεται να τα ανακαλέσουμε έρχονται μόνες τους οι βλακώδεις ενέργειες στο μυαλό…)

Σας ζητώ να ανταμείψετε ηθικά με τη ψήφο σας αυτούς που με κόπους και θυσίες αγωνίσθηκαν για να λύσουν τα πραγματικά και υπαρκτά προβλήματα των γιατρών.

(Σχόλιο: Αγωνίσθηκαν βεβαίως, μέχρι σημείου να στέλνουν σε εμάς τους ιατρούς 2 φορές τυπωμένες τις προσκλήσεις πως θα πάμε να ψηφίσουμε στο ΟΑΚΑ… μια κατασπατάληση πόρων μια κατασπατάληση των χρημάτων των ιατρών…και φυσικά σε κάθε έντυπο του ΙΣΑ σε κάθε μπροσούρα στο κάθε τι να υπάρχει το πρόσωπο του Δημαρχοπροέδρου για να μην ξεχάσουμε την ηγετική του φυσιογνωμία… Αγωνίσθηκαν συνεχώς και αδιαλείπτως μέχρι να εκλέξουν και τη σύζυγο αντιδήμαρχο…αγωνίσθηκαν μέχρι και με τα ελεγχώμενα πτυχία των συγγενών τους να κρατήσουν τις θέσεις τους…)

Σας ζητώ να προτάξετε το κοινό συμφέρον έναντι μικροπολιτικών και μικροσυμφερόντων.

Στις δύσκολες εποχές που περνούμε, αποτελεί πλέον αναγκαιότητα η συνέχιση της εκπροσώπησης των γιατρών από την ομάδα της ΔΗΚΙ και τον Γιώργο Πατούλη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να επικρατήσει η περίσκεψη και η ωριμότητα.

Σας ευχαριστώ

Ιωάννης Πέρος

ΥΓ ξεχάσατε κε Πέρο να αναφέρεται τις μεγάλες επιτυχίες του απερχόμενου προεδρείου…έστω μία μεγάλη επιτυχία οφείλατε να αναφέρετε γιατί με γενικολογίες δεν γίνεται …αδεσμευτη κηδεμονευόμενη πολιτική…

ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.!!! ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου