ΕΝ.Ι – Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Συγκρότηση Πανελλαδικού Μετώπου ΟΛΩΝ των ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας | NewsNow

από το Γραφείο Τύπου

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, όπως έχει ήδη εξαγγείλει, συμμετέχει στην συγκρότηση Πανελλαδικού Μετώπου όλων των ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας το οποίο συνεδρίασε σήμερα με εκπροσώπους των Δ.Σ όλων των παρόχων υγείας που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ πλήν φαρμακοποιών.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι πρόσφατες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 17/09/2012 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κύριο Σαλμά και την διαμορφούμενη κατάσταση αναφορικά με τις απαιτήσεις μας από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, συνεχίζει και διεκδικεί δυναμικά τα δίκαια αιτήματα όλων των ιατρών και φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα δε όσον αφορά τους εργαστηριακούς ιατρούς που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ, επισημαίνουμε ότι αδικούνται κατά εξακολούθηση από την άνιση πολιτική των αποπληρωμών του ταμείου, την στιγμή που υφίστανται μεγάλη οικονομική πίεση για την κάλυψη των ανελαστικών τους εξόδων (αναλώσιμα, αντιδραστήρια, μισθοδοσία, ασφαλιστικές εισφορές, κλπ). Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαστηριακοί ιατροί (και οι ιατρικές πράξεις κλινικών ιατρών) έχουν πληρωθεί μόνο μέχρι τον Απρίλιο του 2012.

μέσω ΕΝ.Ι – Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Συγκρότηση Πανελλαδικού Μετώπου ΟΛΩΝ των ιδιωτικών φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας | NewsNow.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου