Ενιαίος φορέας είσπραξης οφειλών στα Ασφαλιστικά Ταμεία

epoli.gr. Από την 1η Νοεμβρίου ξεκινά ο Ενιαίος Φορέας Είσπραξης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, με επικεφαλής το ΙΚΑ, που ως κύρια ευθύνη θα έχει, μέσα από μία συγκεκριμένη διαδικασία και κανόνες είσπραξης, την επιτάχυνση είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, σε μία προσπάθεια, τόσο να καταστούν βιώσιμα, όσο και να μπει μία γενικότερη τάξη σε αυτά.
Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ι.Κ.Α., Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος, επίσης, ανακοίνωσε πως έρχονται μεγάλες αλλαγές στον χώρο των Ασφαλιστικών Ταμείων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μη αποκλείοντας, παράλληλα, τη δέσμευση ακινήτων περιουσιών ασφαλισμένων που οφείλουν σε Ασφαλιστικά Ταμεία, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζεται, με τελευταία νομοθετική ρύθμιση, για οφειλές προς τις Εφορίες.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ???? ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ????

Υποβολή σχολίου