Εκτός Νοσοκομείων “φακελάκηδες” και κοπανατζήδες! Ποιοι βγαίνουν σε αυτοδίκαιη αργία

Την πόρτα του ΕΣΥ θα πρέπει να κλείσουν πίσω τους όσοι αποδεδειγμένα έχουν παρανομήσει και έχουν πάρει χρήματα για πράξεις στα νοσοκομεία ή απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τη θέση τους. Τι προβλέπεται επ’ ακριβώς για την αυτοδίκαιη αργία από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μπορεί ο υπουργός δικαιοσύνης με τη ρύθμισή του να αφήνει ανοικτή την πόρτα για φακελάκια στο δημόσιο τομέα, από την άλλη όμως το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης ξεκάθαρα πετά εκτός δημοσίου τομέα άρα και του ΕΣΥ όσους αποδεδειγμένα είχαν οικονομικό όφελος μέσα από την εργασία τους.

Με βάση τις ρυθμίσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσοι έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα στο δικαστήριο είτε έχουν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο και παραπτώματα θα πρέπει να τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία. Σημείο βέβαια που έχει ιδιαίτερη σημασία για τα δημόσια νοσοκομεία τη στιγμή μάλιστα που έχουν υπάρξει περιπτώσεις επίορκων τόσο γιατρών όσο και υπαλλήλων του τομέα της Υγείας, που ενώ καταδικάστηκαν επέστρεψαν κανονικά στη θέση τους σαν να μην έτρεχε τίποτε… IATROPEDIA

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου