Εκρήξεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης- Νέα έκρηξη στη βιβλιοθήκη JFK – New York Post: 12 οι νεκροί! – Βίντεο της πρώτης έκρηξης

 
 
Μια ακόμα έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγο στην βιβλιοθήκη JFK στην Βοστόνη με άγνωστο αριθμό θυμάτων. Πλέον είναι βέβαιο ότι η πολη δέχεται τρομοκρατικές επιθέσεις τις σοβαρότερες στις ΗΠΑ μετά το 2001 και τους Δίδυμους Πύργους.
 
—————————————————————————————–
 
(Αρχικό κείμενο): Τρεις νεκροί και 60 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των δύο εκρήξεων οι οποίες σημειώθηκα, στη γραμμή τερματισμού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.
 
Οι εκδοχές για την αιτία των εκρήξεων εστιάζονται στην τρομοκρατική επίθεση και σε βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου.
 
————————————————————————————————————————
 
(ΑΝΑΝΕΩΣΗ; 23:35): Σύμφωνα με το ABC οι νεκροί είναι τρεις, ενώ όπως αναφέρει η New York Post ο αριθμός των θυμάτων φτάνει τους δώδεκα! Παράλληλα, οι τραυματίες υπολογίζονται γύρω στους πενήντα, αν και αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί.
 
Την ίδια στιγμή, το δίκτυο Fox News κάνει λόγο και για τρίτο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο ξενοδοχείο Mandarin, ενώ οι αρχές έχουν αποκλείσει την γύρω περιοχή και έχουν ήδη απαγορευθεί οι πτήσεις στον εναέριο χώρο της Βοστόνης.
 
Να σημειωθεί ότι στον Μαραθωνιο έτρεχαν και 12 ‘Έλληνες που σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ είναι καλά στην υγεία τους.
 
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι εκρήξεις προκλήθηκαν από εκρηκτικούς μηχανισμούς, ενω σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CBS η αστυνομία εντόπισε μετά από τις δύο εκρήξεις άλλους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς τους οποίους και εξουδετέρωσε.
 
———————————————————————————————————————-
 
Εκπρόσωπος του Boston Marathon, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανένα η είσοδος ή η έξοδος από το κτίριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται η έδρα του μαραθωνίου.
 
Όλες οι μαρτυρίες μιλούν για δύο μεγάλες εκρήξεις στη γραμμή τερματισμού στο Fairmount Copley Plaza Hotel. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο πριν τις 3 το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετές απώλειες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η έκρηξη ήταν τρομακτική ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες ανάμεσά τους πολλά παιδιά, αθλητές και θεατές.
 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 άτομα που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν υπάρχουν ακόμα ενδείξεις για το αν οι εκρήξεις αποτελούν τρομοκρατικό χτύπημα ενώ τα media των ΗΠΑ να αναφέρουν ότι οι εκρήξεις μπορεί να προκλήθηκαν από κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο φυσικού αερίου της πόλης
 
Το βίντεο απο τη στιγμή της έκρηξης
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου