Εκλογές ΕΙΝΑΠ: Οι κάλπες ανοίγουν στις 8 π.μ. και κλείνουν στις 16.30 μ.μ

Αύριο Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου διεξάγονται οι εκλογές της ΕΙΝΑΠ για την ανάδειξη ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην ΟΕΝΓΕ.
Οι εκλογές θα γίνουν σε όλα τα νοσοκομεία. Κάθε νοσοκομείο θα είναι και εκλογικό τμήμα, όπου ψηφίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου και των τυχόν Κέντρων Υγείας που ανήκουν σ’ αυτό.
Οι κάλπες ανοίγουν στις 8 π.μ. και κλείνουν στις 16.30 μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νοσοκομειακοί γιατροί, ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι κάθε κατηγορίας, πλην πανεπιστημιακών και στρατιωτικών γιατρών. Οι επικουρικοί, οι αλλοδαποί υπότροφοι και οι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης γιατροί των νοσοκομείων του ΙΚΑ που εργάζονται σε νοσοκομεία του ΕΣΥ ψηφίζουν κανονικά.
Στις 21 Φεβρουαρίου εκτός από το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ εκλέγουμε και αντιπροσώπους της Ένωσης στην ΟΕΝΓΕ. Για την ΕΙΝΑΠ ψηφίζουμε με οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφό μας, για την ΟΕΝΓΕ ψηφίζουμε με το ασφαλιστικό βιβλιάριο.
Συνεπώς οι συνάδελφοι δεν πρέπει αύριο να παραλείψουν να πάρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας  (ΤΣΑΥ ή Δημοσίου), ώστε να μην έχουν κώλυμα στη δυνατότητα ψηφοφορίας, ιδιαίτερα στους εκπροσώπους για την ΟΕΝΓΕ.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου