ΕΔΕ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για τον 17χρονο που έμεινε παράλυτος μετά από επέμβαση

ΕΔΕ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για τον 17χρονο που έμεινε παράλυτος μετά από επέμβαση

Τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, διέταξε το υπουργείο Υγείας , προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μηχανική βλάβη στο τομογράφο-πλοηγό του χειρουργείου στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί και αντιμετωπιστεί εγκαίρως.
Ο 17χρονος μεταφέρεται σήμερα στον Ευαγγελισμό προκειμένου να γίνει εκτίμηση της κατάστασης του για το αιμαγγείωμα στο κεφάλι.

Η υπόθεση του 17χρονου έχει συγκλονίσει τη Μυτιλήνη καθώς η Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου του νησιού θεωρείται από τις καλύτερες στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο υπουργείο Υγείας, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις για την ημιπληγία του νεαρού μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση, δείχνουν ότι πρόκειται για βλάβη στο μηχάνημα – πλοηγό του χειρουργείου του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, αφού εκτιμήσουν την κατάστασή του θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν άμεσα σε νέα νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος ή όχι. Σε δεύτερη φάση, ο 17χρονος θα μεταφερθεί στο Ασκληπιείο για την αντιμετώπιση της ημιπληγίας.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου