Δυτική Ελλάδα: Ψάχνουν αλλοδαπό με επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα

πατρα παν νοσοκΑλλοδαπό που διαπιστώθηκε ότι πάσχει από επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα και φέρεται να διαμένει στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, αναζητούν οι υγειονομικές αρχές της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο συγκεκριμένος αλλοδαπός που κατάγεται από το Μπαγκλαντές είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Ιούνιο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και εκεί είχε δηλώσει ότι διαμένει στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας και ότι εργάζεται σε αγροτικές εργασίες.

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις, ωστόσο μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα ο ίδιος αποχώρησε από το Νοσοκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανόν όμως να επέστρεψε στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία. Όταν ολοκληρώθηκαν όλες οι εξετάσεις και εκδόθηκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από μεταδοτικό νόσημα και άρχισαν να τον αναζητούν, αφενός για να του χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή, αφετέρου για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη μη μετάδοση του νοσήματος.

Ήδη έχει ενημερωθεί το Τμήμα Υγιεινής στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας και χθες κλιμάκιο επισκέφθηκε την περιοχή της Βάρδας προς αναζήτηση του αλλοδαπού. Για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμος ενώ το κλιμάκιο αναμενόταν να έρθει σε επαφή και με παραγωγούς της περιοχής, για να διαπιστωθεί εάν γνωρίζουν τον αλλοδαπό και εάν εργάζεται εκεί, προκειμένου να εντοπιστεί και να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    Και ξέφραγο αμπέλι θα ήταν καλλίτερα…

    Μήπως (λέω μήπως) θα ήταν αποδωτικότερο, αντί για τον αλλοδαπό με το επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα, να αρχίσουν να ψάχνουν… ημεδαπούς πολιτικούς και ανευθυνο-υπευθύνους «παράγοντες» που πάσχουν από το μεταδοτικό και θανατηφόρο νόσημα της βαρειάς πολιτικής και υπηρεσιακής ανεπάρκειας;;;

    Σε αυτή την περίπτωση, θα υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Που να τα χωρέσεις τόσα πολλά «σκουπίδια»;;;

Υποβολή σχολίου