Δήλωση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

ερρικος ντυναν«Παρά τη βούληση της ελληνικής Κυβερνήσεως να αναλάβει την ευθύνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προτείνοντας προσωρινό διοικητικό συμβούλιο ικανό να φέρει εις πέρας τη λύση των προβλημάτων του και την αποκατάσταση των σχέσεών του με τον διεθνή Ερυθρό Σταυρό και στους έξι μήνες να διενεργούνταν εκλογές για νέα διοίκηση, η πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου κατέστησε αδύνατη αυτή την προσπάθεια.

Σεβόμενοι την απόφαση του Ειρηνοδικείου, προσήλθαν σήμερα οι επιλεγμένοι από τον Υπουργό Υγείας εκπρόσωποι στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο όπου διαπιστώθηκε πλήρες αδιέξοδο.

Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οφείλουμε να ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα κατά της προσφάτου αποφάσεως του Ειρηνοδικείου. Μέχρις ότου υπάρξει αξιόπιστο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο ικανό να εκτελέσει αποτελεσματικά τη σοβαρή αποστολή του, δεν αναλαμβάνουμε την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και κατ’ επέκτασιν, στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που, με την παρέμβασή τους, ζήτησαν να αναλάβουν τη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. Σωστός ο κύριος Υπουργός!
    Επιτέλους, κάποιος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να αξιοποιήσει το υπερσύγχρονο νοσοκομείο, που ενώ θα μπορούσε να είναι πηγή χρυσού, έχει καταντήσει οικονομική πληγή!Ο Υπουργός μοιάζει να έχει όραμα και πρέπει να το κυνηγήσει, γιατί μόνο έτσι θα πετύχει κέρδη στον τομέα της Υγείας.Συγχαρητήρια, λοιπόν, κύριε Υπουργέ!

Υποβολή σχολίου