Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Συνδικαλιστές «φυλάκισαν» επιθεωρητές Υγείας στο νοσοκομείο

κερκυρα νοσοκΈνταση επικρατεί από το απόγευμα στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, πήγε την Πέμπτη για να πραγματοποιήσει έλεγχο στο νοσοκομείο, όμως προπηλακίστηκε από συνδικαλιστές. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, για να μην προχωρήσουν σε ελέγχους.

Ο Υπουργός Υγείας, ζήτησε να γίνει επείγουσα ΕΔΕ και όπως είπε «Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρεμπόδιση του ελέγχου, θα τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα φύγουν από το ΕΣΥ… Δεν τους χρειάζεται, δεν τους θέλει»!

Συναγερμός.

Επικίνδυνος ο αυταρχικός κατήφορος του υπουργού υγείας.

Πριν από λίγο ο Άδωνις απέλυσε από τηλεοράσεως (!!!) εκπροσώπους των γιατρών και των άλλων εργαζομένων του νοσοκομείου Κέρκυρας, γιατί είχαν αντιδράσει σε έναν από τους «προπαγανδιστικούς ελέγχους σόου» των «επιθεωρητών» του κ. Σαμπατακάκη. Σημειώνεται πως οι «έλεγχοι» αυτοί έτσι όπως γίνονται είναι ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ασχετοσύνης και αμετροέπειας. Οι γιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δικαίως ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ όταν οι «ελεγκτές» αδιαφορούν προκλητικά για τα τριτοκοσμικά χάλια και τις θανατηφόρες ελλείψεις και ασχολούνται μόνο με το να εφευρίσκουν υποτιθέμενες ευθύνες στο προσωπικό.Τα παραπάνω πριν λίγες μέρες ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ στον υπουργό ομόφωνα και τεκμηριωμένα από την ΕΙΝΑΠ και τώρα κάνει πως δεν τα ξέρει. Πρέπει επειγόντως να φτιαχτεί ένα μαζικό, δυναμικό και αποφασιστικό κίνημα συμπαράστασης στους συναδέλφους της Κέρκυρας ώστε ο υπουργός ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ την εξαγγελία των απολύσεων. ΟΕΝΓΕ, ιατρικοί σύλλογοι, σωματεία, βουλευτές, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ πρέπει να ξεσηκωθούν. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ

 

 

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου