Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: θα ήταν αγένεια να μην ευχαριστήσω τον αξιότιμο κ. Πρόεδρο του ΙΣΑ

33dcee7Πρός ygeianet
 
Αγαπητοί μου φίλοι,Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία, άλλωστε είμαστε παλιοί γνώριμοι, από τότε που είχα συμμετοχή στα κοινά, εκπροσωπώντας θέσεις κι απόψεις, που σήμερα βλέπω, πως απείχαν προφανώς …έτη φωτός από το ορθό και το λογικό!!

Το επεισόδιο αυτό, προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με τον αξιότιμο κ. Πρόεδρο του ΙΣΑ και Δήμαρχο του Αμαρουσίου, έχει να κάνει με μια λογική, που δυστυχώς έχει επικρατήσει στο παρελθόν: Την είσοδο στην πολιτική ζωή, μέσω του συνδικαλισμού!!
Αλλά κι αυτό από μόνο του δεν θα ήταν τόσο άσχημο, αν η πορεία του ατόμου στον συνδικαλισμό είχε διανθιστεί από ενέργειες, πρωτοβουλίες και κινήσεις, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων, την εξυπηρέτηση των μελών του σωματείου ή συλλόγου, το γενικό καλό και δευτερευόντως της προσωπικής «πολιτικής» ανέλιξης των προσώπων αυτών καθ` αυτών.
Η φιλοδοξία, φίλοι μου, είναι θεμιτή, μόνο στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» κι όχι με το ζόρι ή με τη νοοτροπία του «δοξάστε με»!!
Δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση με τον κ. Πρόεδρο του ΙΣΑ, με έπεισαν τα ΒΔ που απαριθμεί, μάλιστα με τη γραφή και τη λιτότητα έκφρασης, που θυμίζει έγγραφα ή αποφάσεις υπουργών τουλάχιστον και ναι το ομολογώ, φίλοι μου: Είμαι άσχετος κι απληροφόρητος κι έτσι θέλω να παραμείνω…
Πάντως θα ήταν αγένεια να μην ευχαριστήσω τον αξιότιμο κ. Πρόεδρο του ΙΣΑ (Στον ΙΣΑ άραγε δεν υπάρχουν άλλα μέλη; Και ποια είναι η γνώμη τους γι` αυτά;), που είχε την ευγενή καλωσύνη να με πληροφορήσει…
Έτσι έμαθα τι με περιμένει, ελπίζοντας το συντομότερο να συνταξιοδοτηθώ…
Αν πάρω κάτι τις, θα είμαι τυχερός…
Αν ζήσω λιγότερο απ` ότι πρέπει τυχερότερος…Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δρ. Βασίλης Θεοδωρόπουλος
Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Αγία Σοφία» Αθήνα 08-10-2014

ΥΓ. Επιμένετε, λοιπόν, να τον ψηφίσω;;;

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου