ΒΙΝΤΕΟ – Γεωργιάδης:«Υπερήφανος που συμμετέχω στην κυβέρνηση» – Στη Βουλή σήμερα

e-nikos.gr
Επεισοδιακά ξεκίνησε η ομιλία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Ολομέλεια της Βουλής, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν από την αίθουσα, εξαιτίας της προσβλητικής φράσης του, για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να πιστοποιήσω έχοντας ζήσει με την κυρία συνάδελφο στην λίστα Λαγκάρντ για περίπου πέντε μήνες ότι είναι απολύτως προφανές ότι την χρειάζεται και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να την βοηθήσουμε.» Ειδική μνεία έκανε και για τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, «η εικόνα της κ. Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας». Άμεση ήταν η αντίδραση από τα έδρανα των κομμάτων της αντιπολίτευσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, να υψώνει τους τόνους.Εν συνεχεία σχολίασε τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα για κατάργηση του Μνημονίου και παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ και δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ο κ. Τσίπρας δε θα σκίσει το Μνημόνιο». Ακόμη , ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι τα περί Χούντας, που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες, πλήττουν το κοινοβουλευτικό σύστημα κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

Επίσης ο Υπουργός Υγείας σχολίασε και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τομέα της υγείας χαρακτηρίζοντας τες σκληρότερες από αυτές τις Tasc Force. Κλείνοντας, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε υπερήφανος που συμμετέχει στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δείτε το βίντεο

—————————————————————————-
YGEIANET

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ: σχόλιο για την ομιλία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ
Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του στη Βουλή απάντησε όχι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην πρόταση μομφής που έχει δεχθεί ο ίδιος από τη ΝΔ για τη συντριπτική ήττα της συντηρητικής παράταξης στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ Αττικής. Ο Υπουργός διάλυσης της Υγείας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων από την περίθαλψη, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Να έχει απέναντι του τους πάντες: τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ, τους ελευθεροεπαγγελματίες υγειονομικούς, τους ασθενείς, ακόμα και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες υγείας.
Να τον χαίρεται η κυβέρνηση, η task force και οι καναλάρχες που τον έχουν «υιοθετήσει». Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε χιλιάδες λόγους να αγανακτούμε και να ανησυχούμε!»

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

Υποβολή σχολίου