Βάναυση επίθεση κατά της ενότητας του ιατρικού σώματος από τον ίδιο τον ΠΙΣ !

Η απειλή του ΠΙΣ περί πειθαρχικής δίωξης όσων συμβεβλημένων ιατρών δεν παραιτηθούν από τον ΕΟΠΥΥ, μπορεί να ερμηνευθεί μόνο ως βάναυση επίθεση ενάντια στο ιατρικό σώμα και την ενότητα των ιατρών καθώς και ενάντια στην ίδια την κοινωνία καθώς κάποιοι θερμοκέφαλοι θέλουν να την αφήσουν ακάλυπτη από αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.

Το γεγονός είναι άνευ προηγουμένου καθώς ο ΠΙΣ είναι θεωρητικά θεματοφύλακας της ενότητας και εισπράτει τις συνδρομές μας για να εκφράσει το σύνολο των ιατρών, κάνει όμως εντελώς το αντίθετο. Τορπιλίζει την ενότητα του σώματος με μοναδικό σκοπό να διασώσει τα κεκτημένα μίας μικρής ομάδας βολεμένων, θυσιάζοντας έτσι το σύνολο του ιατρικού σώματος. Σας καλώ σε πολεμική ετοιμότητα, ένας για όλους και όλοι για ενα, αν τολμήσουν να πειράξουν έστω και έναν θα μας βρούν όλους εναντίον. Καλώ επίσης τους απλούς ιατρούς του ΙΚΑ αλλά και το σύνολο του ιατρικού σώματος σε συστράτευση για να απαλλαγούμε μιά για πάντα από τους ξύλινους και απαράδεκτους γραφειοκράτες του συνδικαλισμού που μας οδήγησαν στην δεινή θέση που είμαστε σήμερα.

Γ. Ελευθερίου
Πρόεδρος ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

Μέλος ΔΣ ΙΣΑ και Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου ΠΙΣ

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. Συμφωνώ, απόλυτα. Η στοχοποίηση κάποιων γιατρών , από ένα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , δείχνει καθαρά ότι οι απόψεις και οι όποιες αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα, την εξυπηρέτηση και διατήρηση των δικών τους κεκτημένων. Δεν μπορείς τηλεγραφικά να απειλείς κάποιον που εφαρμόζει τον νόμο, να τον προτρέπεις και μάλιστα διώκοντας τον ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Πρέπει να γνωρίζει επίσης ότι το δικαίωμα στην εργασία δεν διώκεται ούτε τιμωρείται πειθαρχικά.

Υποβολή σχολίου