ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Η μια μετά την άλλη οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων της χώρας ανακαλύπτουν εμβρόντητες ότι οι καταθέσεις που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδας για πληρωμή υλικών και εξόφληση προμηθευτών μετετράπησαν αυθαίρετα πριν μία εβδομάδα σε ομόλογα και στη συνέχεια υπέστησαν την περικοπή του PSI, η οποία ουσιαστικά συνιστά κατάσχεση των καταθέσεών τους.

Η κατάσχεση ανέρχεται στο 70% των καταθέσεων των Νοσοκομείων, τα οποία οδηγούνται πλέον σε ολοσχερή οικονομική ασφυξία. Ταυτόχρονα οι επιταγές που εκδόθηκαν από τα Νοσοκομεία την τελευταία εβδομάδα σφραγίζονται ως ακάλυπτες, πράγμα που πρόκειται να γενικευτεί το επόμενο διάστημα.

Όσες Διοικήσεις Νοσοκομείων διατηρούν έστω και ψήγματα αξιοπρέπειας οφείλουν να στραφούν άμεσα κατά της κυβέρνησης, διεκδικώντας την περιουσία που τους κατασχέθηκε με βάναυσο τρόπο και στερεί τα Νοσοκομεία από πολύτιμους πόρους για την περίθαλψη των πολιτών.

Σχόλια στο facebook

Σχόλια

One comment

  1. Είναι σαφές οτι αν υπάρχει έστω και ψήγμα ανεξάρτητης Δικαιοσύνης πρέπεις κατεπειγόντως και ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ να διερευνήσει τίνων τα ομόλογα αγοράστηκαν και σε ποιά τιμή ελάχιστα πριν το κούρεμα,και με ποιών τις υπογραφές έγινε υφαρπαγή των διαθεσίμων των Νοσ/μείων και πανεπιστημίων.
    Τελικά,μόνο ο ελλην.λάός «κουρεύτηκε» με το «σωτήριο» PSI?

Υποβολή σχολίου